1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sert: 28 Şubat’ın Beşli Çetesine Özenenler Var
Sert: 28 Şubat’ın Beşli Çetesine Özenenler Var

Sert: 28 Şubat’ın Beşli Çetesine Özenenler Var

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Ahmet Sert, DİSK, KESK, TMMOB, TTB ve TDB’nin 28 Şubat’ın 5’li çetesine özendiğini ileri sürdü.

A+A-

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Ahmet Sert, DİSK, KESK, TMMOB, TTB ve TDB’nin 28 Şubat’ın 5’li çetesine özendiğini ileri sürdü.

        Sert, sivil 5’li çete'nin milletin yüzüne bakamaz hale gelmesinden ders çıkarmayan çakma sivil toplum örgütlerinin, faiz lobisinin ve sponsorların ırgatlığına soyunduğunu ileri sürdü. "Ülkemizde yıllardır sürdürülmeye çalışılan kardeş kavgasının ve terör belasının bitirilmeye çalışıldığı bir dönemde, kararlı adımların atılmasından rahatsızlık duyanların, kan duracak diye kanı donanların boş durmaması milletin gözünden kaçmamaktadır.” diyen Ahmet Sert, şunları kaydetti: "Niyetleri açığa çıktığı için, hükümetin muhatap bile kabul etmemesi gereken kimi sivil toplum örgütü temsilcileri, bir araya gelerek ortaklaşa grev kararı aldıklarını kamuoyuna deklare etmişlerdir. DİSK, KESK, TMMOB, TTB ve TDB’nin 28 Şubat’ın 5’li çetesine özenerek 'alışmış kudurmuştan beterdir' sözünü doğrularcasına yeni 5’li çeteliğe özenmeleri milleti şaşırtmamıştır.”

        Beşli çetenin sicillerinin kabarık olduğunu vurgulayan Sert, “Bu sözde sivil toplum örgütlerine kamu çalışanlarının itibar etmeyeceğine inanıyoruz. Eğitim-Bir-Sen, milletin daha fazla gerilmesinin, ülkenin huzurunun bozulmasının, Türkiye üzerine oyun oynayanların haricinde kimseye bir fayda getirmeyeceğinin bilinmesini istiyor, grev çağrısı yapanlara, geçmişten ders almalarını, darbe ve kargaşa ortamlarından en fazla emekçi kesimin zarar gördüğünü hatırlatıyor, emperyalist güçlerin ve içerideki kirli odakların değil, milletin yanında yer almaları çağrısında bulunuyoruz.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.