19 Aralık 2025
Altın 5954.302
BIST 11335.05
Dolar 42.7847
Euro 50.176
Sterlin 57.2875
Ankara -6°C

Kıbrıs Gazisi Eşini Öldürüp İntihar Etti!

Kıbrıs Gazisi Eşini Öldürüp İntihar Etti!
İzmir'in Torbalı ilçesinde Kıbrıs gazisi Ergün C.'nin (56), eşi Meryem C.'yi (50) öldürdükten sonra intihar ettiği öne sürüldü.
İzmir'in Torbalı ilçesinde Kıbrıs gazisi Ergün C.'nin (56), eşi Meryem C.'yi (50) öldürdükten sonra intihar ettiği öne sürüldü. Olay, öğle saatlerinde Tepeköy Mahallesi Eğerci Caddesi'nde yaşandı. Ergün ile Meryem C. çiftinin evinden silah sesleri yükselince, komşuları durumu hemen polise bildirdi. Polis ekipleri, evde yaptıkları kontrolde çiftin cesetleriyle karşılaştı.

Evdeki incelemede, Ergün C. tarafından yazıldığı tahmin edilen bir mektup bulundu. Mektupta, bankaya olan ev kredisi borcunu ödeyemedikleri, birlikte ölmeye karar verdikleri, ölümlerinden kimsenin sorumlu olmadığı ifadelerinin yer aldığı belirtildi. Çiftin komşusu ve akrabası Okşan B., yaklaşık 84 bin lira borçları olduğunu, ödeyemedikleri için haciz geldiğini söyledi. Okşan B., "Ölmeden önce bazı akrabalarına telefonla ederek helâllik istemişler.'' dedi. Ergün C.'nin, eşini vurduktan sonra üst katta oturan yeğeninin 15 yaşındaki oğluna telefon açarak, ''Yengeni öldürdüm, şimdi de intihar edeceğim. Hakkını helâl et.'' dediği ve telefonu kapatmadan silahı ateşlediği de öne sürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken çiftin cenazeleri, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir