1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kılıçdaroğlu, Burdur’dan Teşkilatın ‘ön Seçim’ Talebine Yeşil Işık Yaktı
Kılıçdaroğlu, Burdur’dan Teşkilatın ‘ön Seçim’ Talebine Yeşil Işık Yaktı

Kılıçdaroğlu, Burdur’dan Teşkilatın ‘ön Seçim’ Talebine Yeşil Işık Yaktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, teşkilatların ön seçim taleplerine Burdur’dan yeşil ışık yaktı.

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, teşkilatların ön seçim taleplerine Burdur’dan yeşil ışık yaktı. Yerel seçimlerde Burdur adaylarını belirlemek için üyelerin önüne sandık koyacaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Sandıktan az oy alan, en fazla oy alanın elini kaldıracak.” dedi. Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde Balıkesir, Bursa gibi AK Parti’nin elinde bulunan illeri alacaklarını iddia etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur İl Başkanlığı’nın önünde, parti otobüsünden halka hitap etti. Yerel konulardan genel siyasete kadar geniş bir yelpazede konuşan Kılıçdaroğlu, yaklaşan yerel seçimler konusuna da değindi. AK Parti’nin elinde olan Bursa ve Balıkesir’den umutlu olduklarını dile getiren Kılıçdaroğlu, “Bizim dışımızda pek çok yerde umutluyuz. İyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz ve çalışıyoruz.” dedi.

Son yerel seçimlerde Burdur’da iyi bir sonuç alamadıklarını ve belediye başkanlığını kaybettiklerini hatırlatan CHP Genel Başkanı, şimdi ise çok sayıda aday olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu’nun sözleri üzerine dinleyenlerden ‘ön seçim istiyoruz’ sesleri yükseldi. Kılıçdaroğlu bu talep karşısında, “Sandığı koyacağız. Üyeler gelecekler oylarını kullanacaklar. Sandıktan az oy alan en fazla oy alanın elini kaldıracak, ‘Senin arkandayız’ diyecek. Ayrışma zamanı değil artık. Küsme, birbirimize kırılma zamanı değil. Biz artık kucaklaşma dönemindeyiz. İşçi, memur, emekli perişan biz birbirimize düşüyoruz. Asla kabul etmiyorum bunu. Sandığı koyacağız ve bakacağız, vatandaşımız kimi istiyor.” diye konuştu.

Kemal Kılıçradoğlu konuşmasının ardından karayoluyla Ankara’ya hareket etti.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.