1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kira Tartışması Cinayetinde Muhtara 11 Yıl 8 Ay Hapis Cezası
Kira Tartışması Cinayetinde Muhtara 11 Yıl 8 Ay Hapis Cezası

Kira Tartışması Cinayetinde Muhtara 11 Yıl 8 Ay Hapis Cezası

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Orhan Mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz, kiracısını öldürdüğü iddiasıyla yargılandığı mahkemede 11 yıl 8 ay hapis cezası aldı.

A+A-

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Orhan Mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz, kiracısını öldürdüğü iddiasıyla yargılandığı mahkemede 11 yıl 8 ay hapis cezası aldı. 11 Aralık 2011 tarihinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Orhan Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, kiracısı Mustafa Alkan ile kirasını ödemediği için tartışmış ve son olarak ilçe merkezindeki iş yeri önünde çıkan tartışmada silahla yaralayarak öldürmüştü.

    Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi`nde görülen davaya, tutuklu sanık Mustafa Yılmaz avukatı Raif Kandemir ile olayda yaşamını yitiren Mustafa Alkan`ın ailesi ve avukatları Nazmi Küçükosmanoğlu duruşmaya katıldı. Davada mahkeme heyeti kendisine kirasını ödemeyip, ağır küfürler ve hakaretler ettiği iddiasıyla Mustafa Alkan’ı öldüren Mustafa Yılmaz’a kasten adam öldürmek suçundan 14 yıl hapis cezası verdi. Ancak olayda tahrik bulunması ve duruşmalardaki iyi halinden bu cezasının 11 yıl 8 ay’a indirilmesine karar verdi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.