17 Aralık 2025
Altın 5960.74
BIST 11316.66
Dolar 42.7196
Euro 50.2095
Sterlin 57.118
Ankara 5°C

Kocaoğlu Gözaltına Alınanların Yakınlarıyla Görüştü

Kocaoğlu Gözaltına Alınanların Yakınlarıyla Görüştü
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediyeye yönelik düzenlenen ve 42 kişinin gözaltına alındığı operasyon sonrası Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne geldi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediyeye yönelik düzenlenen ve 42 kişinin gözaltına alındığı operasyon sonrası Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne geldi. Burada operasyon kapsamında gözaltına alınan kişilerin yakınlarıyla görüştü.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün Yeşilyurt semtinde bulunan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne gelen Kocaoğlu, binaya girerek gözaltına alınan kişilerle görüşmeye çalıştı. Kocaoğlu gözaltına alınan kişilerle görüşemeyince dışarıya çıktı. Uygun olmadığı gerekçesiyle gözaltına alınan kişilerle görüşemediğini ifade eden Kocaoğlu, gözaltına alınan kişilerin yakınlarıyla görüştü. Kimsenin moralini bozmamasını isteyen Kocaoğlu, "Burada bir oyunla, komployla karşı karşıyayız. Soğukkanlılıkla, metanetle bekleyeceğiz. Biz sabırlı olacağız, çalışacağız. İzmirlilere bugüne kadar layık olduk, yine layık olacağız. Arkadaşlarımızın yanındayız. Sadece adalet istiyoruz.'' dedi. Kocaoğlu daha sonra şubeden ayrıldı.

CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir