1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KÖKSAL TOPTAN, ALAPLI'DA...
KÖKSAL TOPTAN, ALAPLIDA...

KÖKSAL TOPTAN, ALAPLI'DA...

AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret etti!..

A+A-

AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret etti. Toptan, yapımı devam eden Fatih Mahallesi köprüsünde incelemelerde bulundu.

Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan’ın Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaretinde, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partili Belediye Meclisi üyeleri de hazır bulundu. Güncel siyasi gelişmeler, yerel ve bölgesel sorunlar ile çözümleri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaretin ardından Milletvekili Köksal Toptan ve beraberindeki heyet Fatih Mahallesi köprü inşaatında incelemelerde bulundu. Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, köprünün yapımına katkılarından dolayı Milletvekili Köksal Toptan’a bir kez daha teşekkür ederek, köprünün hizmete girmesiyle birlikte ilçenin önemli bir sorununun da çözüme kavuşmuş olacağını vurguladı.

Devam eden köprü inşaatıyla ilgili olarak Milletvekili Toptan’a bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, "Alaplı’da çok sayıda köyün ulaşımını da kolaylaştıracak olan bu köprü, şehir merkezinin trafik akışını da rahatlatacaktır." dedi. Alaplı deresinin de ıslah edilmesi gerektiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, bu konuda da Köksal Toptan’dan destek istedi. Milletvekili Köksal Toptan da, yıllardan beri talep edilen bu köprünün Alaplı’ya kazandırılmasından mutlu olduğunu ifade ederek, "Seçim bölgemizdeki sorunların çözümü için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu köprünün de yapılması gerekiyordu ve yapıldı. Şimdiden Alaplı’ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi. CİHAN

Köksal Toptan, Alaplı'da

Köksal Toptan, Alaplı'da

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.