1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Korkut: Dumlu'da Asfalt İçin Eski’yi Bekliyoruz
Korkut: Dumluda Asfalt İçin Eski’yi Bekliyoruz

Korkut: Dumlu'da Asfalt İçin Eski’yi Bekliyoruz

Erzurum merkez Yakutiye Belediyesi, Dumlu Mahallesi'nde asfalt çalışmasına başlamak için Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ESKİ) altyapı çalışmasının tamamlanmasını bekliyor.

A+A-

Erzurum merkez Yakutiye Belediyesi, Dumlu Mahallesi'nde asfalt çalışmasına başlamak için Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ESKİ) altyapı çalışmasının tamamlanmasını bekliyor.

ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek ile Dumlu sokaklarında inceleme yapan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, işlerin hızlandırılmasını istedi. Korkut, “Asfalt çalışması yapacağız. Ama ESKİ’nin altyapı çalışması var. Mecburen onları bekliyoruz. Genel müdürden ellerini çabuk tutmalarını istedim.” dedi.

Korkut, Dumlu’da yol ve çevre çalışması yapmak için ESKİ’nin altyapı çalışmalarının tamamlanmasını beklediklerini belirterek, “Dumlu mahallemiz asfaltı bekliyor, biz de ESKİ’nin çalışmasını tamamlamasını bekliyoruz. Altyapı önemli, genel müdür bizi ve Dumlu Mahallesi sakinlerini bilgilendirdi. Hatların yenilenmesi gerekiyormuş. Biz de hat çalışması ardından asfalt ve kaldırım çalışması yapacağız.” şeklinde konuştu.

Dumlu Mahallesi'nde proje üzerinden Başkan Korkut ve Dumlu sakinlerine bilgi veren ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, şöyle dedi: “Hatları yeniliyoruz. Zorunlu olarak ihale sürecini izlememiz gerekiyor. Çok hızlı hareket etmeye çalışıyoruz. Erzurum’un tamamında hatları yeniliyoruz. Dumlu sakinlerinin biraz daha sabretmesini bekliyorum.”
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.