1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kumluca'da Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi
Kumlucada Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Kumluca'da Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Kızılay Karabük Şubesi'nin, Bartın’ın Ulus ilçesi Kumluca beldesi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

A+A-

Kızılay Karabük Şubesi'nin, Bartın’ın Ulus ilçesi Kumluca beldesi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kızılay Karabük Şubesi yetkilileri , Kumluca beldesinde kan bağışına talebin gayet iyi olduğunu ve ileriki zamanda tekrar geleceklerini ifade etti. Kan vermeye gelen Şaban Önder, “Kan vermenin faydalı olduğunu söylediler, biz de kan vermenin belki hayat kurtaracağını düşündüğümüz için kan veriyoruz.” dedi. Mustafa Aksoy da Kızılay’a yardımcı olmak, vatandaşlık görevini yapmak ve daha sıhhatli, sağlıklı bir insan olmak için kan vermeye geldiğini anlattı.

Kumluca Merkez ve Çevre Köyleri Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği (KUDYAD) Başkan Yardımcısı Mustafa Aksoy, Şaban Önder ve Ufuk Okuma Salonu Müdürü İsmail Şen, Kızılay Karabük Şubesi yetkililerine tekrar Kumluca’ya gelecekleri zamanı kendilerine bildirmeleri halinde kan toplama kampanyasını üyelerine ve çevre köylere duyurabileceklerini ifade ettiler. Kızılay yetkilileri ise böyle bir çalışma yapılması halinde kendilerinin çok mutlu olacağını söyleyerek, KUDYAD yetkililerinden iletişim adresini aldı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.