Antalya'nın Manavgat ilçesinde yapılan Kick Boks Şampiyonası'nda Avşar Gençlik ve Spor Kulübü ve Sema Koleji sporcuları toplamda 17 madalya kazandı.
Manavgat Kapalı Spor Salonu'nda yapılan şampiyonaya Antalya geneli 7 kulüpten 123 minik, yıldız, bay ve bayan kategorilerinden sporcu katıldı. Şampiyonada 7 birincilik, 4 ikincilik ve 6 üçüncülük elde eden 17 Avşar Gençlik ve Spor Kulübü ile Sema Koleji sporcularına kupa ile altın, gümüş ve bronz madalyalarını Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen taktı. Başkan Sözen, şampiyonaya katılan 7 kulüpten 123 sporcuyu Manavgat'ta ağırlamaktan onur ve mutluluk duyduklarını söyledi.
Avşar Gençlik ve Spor Kulübü kick boks ustası Yasin Avşar, şampiyonda Manavgat'a 7 birincilik, 4 ikincilik ve 6 üçüncülük kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını kaydetti. CİHAN


