09 Ağustos 2026
Altın 6659.71
BIST 13779.39
Dolar 47.6791
Euro 55.1258
Sterlin 64.2836
Ankara 31°C

Mersin'de Oy Kullanmaya Gidenlere Taşla Saldırdılar!

Mersin'de Oy Kullanmaya Gidenlere Taşla Saldırdılar!
Mersin'de vatandaşların oy kullanmasına tepki gösteren BDP binası önündeki bir grup, vatandaşlara taşlarla saldırdı.

Bütün tehditlere rağmen vatandaşlar Çevik Kuvvet nezaretinde oylarını kullanmaya gitti. Vatandaşlar oylarını kullandıktan sonra da yine polis nezaretinde evlerine döndü.

Mersin'de referandum için Şevket Sümer Mahallesi'ndeki Hatice Uluğ İlköğretim Okulu'na oy kullanmaya gelen vatandaşlar BDP Akdeniz İlçe binası önünde toplanan bir grubun saldırısına uğradı.

Oy kullanmaya giden ve oy kullanmaktan dönen vatandaşlar BDP'lilerin önce sözlü saldırısına uğradı. Çevik Kuvvet polisleri nezaretinde oy kullanmaktan dönen vatandaşlar daha sonra taşlı saldırıya uğradı. Vatandaşlar Çevik Kuvvet polisleri nezaretinde evlerine döndü.

Öte yandan terör örgütü yandaşları ara sokaklarda korsan gösteri yaparak polise de taşlarla saldırdı. Polis ara sokaklardaki grupları gaz bombası atarak uzaklaştırdı.

Olaylar sırasında bazı göstericiler göz altına alındı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir