1. HABERLER

  2. SAĞLIK-YAŞAM

  3. Mevlana Müzesi’ne Ziyaretçi Akını
Mevlana Müzesi’ne Ziyaretçi Akını

Mevlana Müzesi’ne Ziyaretçi Akını

Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed'in (s.a.v) Allah’ın huzuruna çıktığı gece olan Miraç Kandili’nde Konya’da binlerce vatandaş Mevlana Türbesi’ne ve şehrin çeşitli camilerine akın etti!

A+A-

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) Allah’ın huzuruna çıktığı gece olan Miraç Kandili’nde Konya’da binlerce vatandaş Mevlana Türbesi’ne ve şehrin çeşitli camilerine akın etti.

Konya’nın yanı sıra yurdun çeşitli illerinden Mevlana Türbesi’ne gelen çok sayıda vatandaş gece boyunca dualar etti. Miraç Kandili dolayısıyla gece boyunca açık olan Mevlana Müzesi’ne ailece gelen çok sayıda vatandaş Kur’an-ı Kerim okuyup Allah’tan af ve mağfiret diledi.

Konya İl Müftülüğü, Miraç Kandili’nde Hacıveyiszade, Kapu ve Şerafettin Camileri’nde mevlit programı düzenledi. Miraç Kandili’ni cemaatle birlikte değerlendirmek istediğini söyleyen Eyüp Bozkır, ailesine, akrabalarına ve ülkemize Allah’tan huzur dilediğini ifade etti. Hacıveyiszade Cami’ndeki mevlit programına katılan Hamza Altun, bütün İslam aleminin Miraç Kandili’ni kutladığını ifade ederek geceyi en verimli şekilde değerlendirmek istediğini söyledi. CİHAN

Miraç Kandili’nde Mevlana Müzesi’ne ziyaretçi akını

Miraç Kandili’nde Mevlana Müzesi’ne ziyaretçi akını

Miraç Kandili’nde Mevlana Müzesi’ne ziyaretçi akını

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.