1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Tavas Birlikspor Başarısını Kutladı
Tavas Birlikspor Başarısını Kutladı

Tavas Birlikspor Başarısını Kutladı

Denizli’nin Tavas ilçesinin futbol takımı Tavas Birlikspor, Denizli Play Off Ligi'nde şampiyon olarak Denizli Süper Amatör Lig'e yükselmesini kutladı.

A+A-

Denizli’nin Tavas ilçesinin futbol takımı Tavas Birlikspor, Denizli Play Off Ligi'nde şampiyon olarak Denizli Süper Amatör Lig'e yükselmesini kutladı. Yedi yıl önce düştüğü lige yeni yönetimle tekrar yükselen Tavas Birlikspor, başarısını Bağlar Mesireliği'nde düzenlediği törenle kutladı. Törene spor camiasının yanısıra ilçe protokolü, oyuncular ve sporseverler katıldı.

Burada konuşan Tavas Birikspor Kulüp Başkanı Abdullah Cibişoğlu, kendileri için futbolun her zaman bir spor olarak görüldüğünü ifade ederek, amacı dışına çıkmaması için teknik heyetin yoğun gayretleri olduğunu söyledi. İlçede spora verilen önem sayesinde gençlerin kahvehane köşelerinden kurtarıldığını, alkol ve sigara gibi kötü alışkanlıkları da terk ederek boş zamanlarını sporla değerlendirmelerini hedeflediklerini vurgulayan Cibişoğlu, başarıda emeğe geçenlere de teşekkür etti. Konuşmaların ardından kupa töreni yapıldı. Halk konseri ve havai fişek gösterisiyle program sona erdi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.