1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Milletvekili Demir: Biz Aynı Tabaktan Yemenin Önemini Çok İyi Biliyoruz
Milletvekili Demir: Biz Aynı Tabaktan Yemenin Önemini Çok İyi Biliyoruz

Milletvekili Demir: Biz Aynı Tabaktan Yemenin Önemini Çok İyi Biliyoruz

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti'nin halkın kendinden gördüğü, gönül verdiği parti olduğunu belirterek, "Biz aynı tabaktan yemek yemenin, aynı bardaktan su içmenin değerini, önemini çok iyi biliyoruz.

A+A-

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti'nin halkın kendinden gördüğü, gönül verdiği parti olduğunu belirterek, "Biz aynı tabaktan yemek yemenin, aynı bardaktan su içmenin değerini, önemini çok iyi biliyoruz. Halkımızın desteği tam, demek ki doğru yoldayız." dedi.

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Canik İlçesi Gülsan Sanayi Sitesi'nde esnafı ziyaret etti. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Elbil ve Canik ilçe teşkilat üyelerinin eşlik ettiği milletvekili Mustafa Demir, gün boyu süren ilçe gezisinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sanayi esnafının taleplerini yerinde dinleyen milletvekili Mustafa Demir, bölgede en çok sanayi oluşumunun Samsun'da olduğunu kaydetti. Yurtdışından bir çok insanın teknik destek ve lojistik için Samsun'u tercih ettiğini ifade eden Demir, sanayi yapılanmasının bölgeye hitap ettiğini, bilgi, birikim ve hizmet alanında öncü ilin Samsun olduğunu belirtti.
Türkiye'deki gelişmelerin herkes tarafından yakından takip edildiğini, AK Parti'nin önemli karar ve çalışmalara imza attığını vurgulayan Demir, "AK Parti kadroları hiç bir zaman halkına, vatanına halel getirecek bir çalışmanın içinde olmaz. Halkımız bunu çok iyi biliyor. AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetler ve çalışmalar bunu en iyi şekilde gösterdi. Bazı kesimlerce AK Parti aleyhinde her zaman ki gibi faaliyetler sürdürülüyor ama halkımız artık gerçekleri çok iyi anlıyor. Boş itham ve sözlerle gündemi meşgul etmekle ülkeye büyük zarar veriyorlar. Bizde ise amaç belli, Türkiye'nin daha da güçlenmesi, gelişmesi, halkımızın refah içerisinde yaşaması, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz." diye konuştu.

"Biz aynı tabaktan yemek yemenin, aynı bardaktan su içmenin değerini, önemini çok iyi biliyoruz" diyen Demir, "AK Parti halkın kendinden gördüğü, gönül verdiği bir parti. Biz halkımızla aynı tabaktan yemek yiyor, aynı bardaktan su içiriyoruz. Çünkü biz halkımızın emanetçileri vekalet verdiği insanlarız. Aldığımız büyük bir sorumluluk ve vebal var. Halkın içinden geldik, yine halkın içinde olmaya devam edeceğiz. Halkımızın güveni bize tam, desteğini de hiç bir zaman eksiltmedi. Demek ki, doğru yolda ilerliyoruz. AK Parti iktidarı her şeyin farkında, devlet yönetimi ciddiyet ister. Başkaları gibi laf değil, hizmet üretiyoruz." şeklinde konuştu. Demir, gezisi sırasında uğradığı işyerlerindeki faaliyetler hakkında da bilgi aldı.



CİHAN

Milletvekili Demir: Biz aynı tabaktan yemenin önemini çok iyi biliyoruz

Milletvekili Demir: Biz aynı tabaktan yemenin önemini çok iyi biliyoruz

Milletvekili Demir: Biz aynı tabaktan yemenin önemini çok iyi biliyoruz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.