1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Milletvekili Demir: Diğer Partiler Anayasa Değişikliğinde Samimi Değil
Milletvekili Demir: Diğer Partiler Anayasa Değişikliğinde Samimi Değil

Milletvekili Demir: Diğer Partiler Anayasa Değişikliğinde Samimi Değil

AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, anayasanın değişmesi için gerekli samimiyeti diğer partilerde bulamadıklarını söyledi.

A+A-

AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, anayasanın değişmesi için gerekli samimiyeti diğer partilerde bulamadıklarını söyledi.


AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı, Anadolu ve Kadıköy Mahallesi sakinlerini Kadıköy Koruluğu'nda düzenledikleri kahvaltıda bir araya getirdi. Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, il genel meclisi, mahalle teşkilatı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaşın hazır bulunduğu program piknik havasında geçti.

YENİ REFERANDUM KAPIDA

Burada vatandaşlara hitap eden ve TBMM'de yeni bir anayasa değişikliği çalışmasının yürütüldüğünü hatırlatan Milletvekili Demir, "Anayasanın değiştirilmesiyle ilgili samimiyet olması lazım. Bu samimiyeti diğer siyasi partilerde bulamadık. Sürekli zamanın uzatılmasını istediler. Her zamanda uzatılması için pay verdik pay verdik ama maalesef netice alamadık. En son nisan sonunda süre bitmişti. Son bir kez daha haziran sonuna uzattık. Bu çalışmalar sürsün, bitmezse AK Parti olarak kendi teklifimizi meclise getirelim diye bu Haziran ayında ya meclisi kapatmayacağız ya da kapatıp kısa süre içerisinde açacağız. Öyle gözüküyor ki Eylül ekim gibi yeni referandumla karşınızda olacağız." dedi.

ÜLKE AK PARTİ'YLE İVME KAZANDI

30 yıldan beri gelen bütün siyasi iktidarların, 'Bizi iktidar yaparsanız sizi bu Kenan Evren anayasasından kurtaracağız' diye söz verdiğini ifade eden Demir, "Hiçbiri bunu başaramadı. AK Parti olarak geçtiğimiz yıllarda 'gelin bu darbe anayasasından ülkeyi kurtaralım' dedik, fakat bütün muhalefet partileri tek bir safta yer alarak hayır cephesi oluşturdular. Buna rağmen milletimiz yüzde 58 oyla, anayasanın değiştirilmesine teklif verdi. Bundan dolayı size özellikle teşekkür ettim, bütün bu engellemelere rağmen, 2002'de devraldığımız kötü tabloya rağmen bugün ülkemiz çok güzel bir ivme kazanmışsa bu milletimizin AK Parti'ye verdiği destek sayesinde olmuştur." diye konuştu.

Milletvekili Demir, konuşmasının ardından vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.