1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Milletvekili Prof. Dr. Bakır: Erciyesspor İle Gurur Duyuyoruz
Milletvekili Prof. Dr. Bakır: Erciyesspor İle Gurur Duyuyoruz

Milletvekili Prof. Dr. Bakır: Erciyesspor İle Gurur Duyuyoruz

AK Parti Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Kayseri Erciyesspor’un Süper Lig'e çıkmasından dolayı Erciyesspor Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Eren, Erciyesspor Yönetim Kurulu üyeleri ve Kayseri milletvekilleriyle TBMM Bahçe Lokantası'nda kutl.

A+A-

AK Parti Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Kayseri Erciyesspor’un Süper Lig'e çıkmasından dolayı Erciyesspor Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Eren, Erciyesspor Yönetim Kurulu üyeleri ve Kayseri milletvekilleriyle TBMM Bahçe Lokantası'nda kutlama yemeğine katıldı.

Kutlama yemeğinde, Erciyesspor Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Eren’in kendisi için hazırlattığı, üzerinde ismi yazan Erciyesspor formasını alan Bakır, bir Kayserili olarak Kayseri Erciyesspor’un Süper Lig'e çıkmasından duyduğu memnuniyeti, Erciyesspor Yönetim Kurulu Başkanı ve yöneticileriyle paylaştı. Kayseri Erciyesspor’un Süper Lig'de de başarılarının devamının geleceğine yürekten inandığını kaydeden Prof. Dr. Gündeş Bakır, “Spor alanında elde ettiği başarılardan dolayı Kayseri ile gurur duyuyoruz. Kayseri’yi ve Erciyesspor’u başarısından dolayı kutluyorum. Önümüzdeki futbol sezonunda Erciyesspor’un, Süper Lig’de çok büyük başarılar elde edeceğine inancım tamdır.” dedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.