MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, milliyetçilerin, her türlü eziyete maruz bırakılmış olmalarına rağmen demokratik mücadelesinden vazgeçmediğini söyledi.
Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde yapılacak olan 3 Mayıs Türkçülük Günü etkinliğine katılmak üzere havayolu ile Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine gelen Vural, MHP Çorlu Teşkilatı'nda gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
Vural, "3 Mayıs Türkçülük Günü, tek adamlığın olduğu, tek parti yönetimin olduğu, her türlü baskı karşısında demokratik bir şekilde görüş ve düşüncelerini ifade etmek isteyen milliyetçi düşüncenin adeta bir demokrasi mücadelesi verdiği başlangıç günüdür. Milliyetçiler o dönemde dimdik ayakta durmuştur. Oynanan oyunları haykırmıştır. Her türlü eziyete maruz bırakılmış olmalarına rağmen, demokratik mücadelesinden vazgeçmemiştir. MHP olarak da biz bugün, o mücadelenin kurduğu bir siyasi hareket olarak demokraside mücadelemizi sürdürüyoruz." dedi.
MHP Çorlu Teşkilatı'nda yapılan değerlendirme sırasında Oktay Vural’a, MHP Tekirdağ milletvekili Bülent Belen eşlik etti.
CİHAN
