1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Müftü Öztürk’ten Müftülük Çalışanlarına 'Tebessüm Edin' Tavsiyesi
Müftü Öztürk’ten Müftülük Çalışanlarına Tebessüm Edin Tavsiyesi

Müftü Öztürk’ten Müftülük Çalışanlarına 'Tebessüm Edin' Tavsiyesi

Samsun Müftülüğü ile ilçe müftülüklerinde görevli personele yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim seminerinde konuşan Samsun Müftüsü Yrd.

A+A-

Samsun Müftülüğü ile ilçe müftülüklerinde görevli personele yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim seminerinde konuşan Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, kurum çalışanlarına tebessüm etmeleri tavsiyesinde bulundu. Öztürk, "Ailesi ile mutlu olan işinde de mutlu olur." dedi.

    Samsun Müftülüğü ile ilçe müftülüklerinde çalışan personele yönelik hizmet içi eğitim programı düzenlendi. Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan’ın konuşmacı olarak katıldığı eğitim programında müftülük personeline seslenen Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, kurum çalışanlarının iletişim kurduğu insanların yüzüne karşı tebessüm etmeleri tavsiyesinde bulundu.

    Müftülük personelinden sonra din görevlilerine eğitim verileceğini belirten Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, “Ailesi ile mutlu olan işinde de mutlu olur. Ailemizle mutlu olmak için gönüllerini almak lazım. Peygamber Efendimiz bir tebessümün sadaka olduğunu beyan etmiştir. Önce eşinize, sonra çocuğunuza ve mesai arkadaşlarınıza tebessüm edin. Hep yüzünüzde bir tebessüm olsun, gözünüzün içi gülsün." diye konuştu.

CİHAN

Müftü Öztürk’ten müftülük çalışanlarına 'tebessüm edin' tavsiyesi

Müftü Öztürk’ten müftülük çalışanlarına 'tebessüm edin' tavsiyesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.