1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ‘mutluluk İçin Bir Oyuncak Yeter’ Deyip Oyuncak Yardımı Yaptılar
‘mutluluk İçin Bir Oyuncak Yeter’ Deyip Oyuncak Yardımı Yaptılar

‘mutluluk İçin Bir Oyuncak Yeter’ Deyip Oyuncak Yardımı Yaptılar

Özel Emine Nakıboğlu Koleji, anaokulu öğrencilerine yönelik ‘Mutluluk İçin Bir Oyuncak Yeter’ projesi başlattı.

A+A-

Özel Emine Nakıboğlu Koleji, anaokulu öğrencilerine yönelik ‘Mutluluk İçin Bir Oyuncak Yeter’ projesi başlattı.

Öğrencilerin, başka öğrencilerle paylaşım duygularını güçlendirmek ve Gaziantep’te oyuncakları olmayan ekonomik yönden zayıf okulların anasınıflarına oyuncak yardımı yapmak amacıyla hazırlanan ‘Mutluluk İçin Bir Oyuncak Yeter’ adlı sosyal içerikli proje, Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu öğrencileri tarafından uygulanmaya başlandı.

Her çocuğu mutlu etmek sloganıyla ilk olarak 24 Kasım İlköğretim Okulu’nun anasınıfı öğrencileri ziyaret edildi. Ziyarette, Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu öğrencileri, okulda topladıkları oyuncakları anasınıfı öğrencilerine bağışladı.

Projeyi hazırlayan Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Osman Alagöz, amaçlarının, bir nebze de olsa çocukları sevindirmek olduğunu söyledi. ‘Mutluluk İçin Bir Oyuncak Yeter’ projesi kapsamında anaokullarına yönelik ziyaretlerin devam edeceğini belirten Alagöz, "Çevremizde geçim sıkıntısı ile yaşayan aileler, hayatlarını birçok imkandan mahrum şekilde sürdürüyorlar. Kıt imkanlarla yaşadıkları için çocuklarına oyuncak alamayan aileler var. Küçük bir ayrıntı gibi görünse de bir oyuncak bir çocuğu mutlu etmeye yetiyor. Biz de oyuncakları olmayan 4-6 yaş grubu çocuklarımızın taleplerini karşılayabilmek, hem de çocuklarımıza yardımlaşma ve dayanışmayı benimsetmek, onların da yapabileceği bir şeyler olduğunu ifade etmek amacıyla bu projeyi hayata geçirdik." dedi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.