18 Aralık 2025
Altın 5961.265
BIST 11330.57
Dolar 42.7325
Euro 50.2787
Sterlin 57.4682
Ankara 8°C

Nusaybin'de Taş Atan Grup Arasında Bulunan 12 Yaşındaki Çocuk Yaralandı

Nusaybin'de Taş Atan Grup Arasında Bulunan 12 Yaşındaki Çocuk Yaralandı
Mardin'in Nusaybin ilçesinde düzenlenen izinsiz gösteride polise taş atan çocuk grubu içinde bulunan 12 yaşındaki Serhat A., kafasına aldığı darbe ile yaralandı.

Nusaybin Devlet Hastanesi'nde ilk müdahaleleri yapılan Serhat A., ambulans ile Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Çağ Caddesi ve Şirin Bulvarı'nda düzenlenen izinsiz gösteri sırasnda çıkan olaylara polis müdahale etti. Bu sırada çoğunluğu çocuklardan oluşan grup polise taşlı saldırıda bulundu. Bu sırada çocuklar arasında bulunan Serhat A., kafasına aldığı darbe ile olduğu yerde düştü.

Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından Devle Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Serhat A.'ya ilk müdahaleler yapıldı. Serhat A., daha sonra Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye gelen Serhat A.'in akrabaları, Serhat A.'in polisin, müdahale sırasında attığı gaz bombasından yaralandığını ileri sürdü.

Bu arada, hastane önünde bekleyen grup, sloganlar atarak yürüyüşe geçti. İlçede olaylar devam ediyor..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir