1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Obama’ya tehdit mektubu şoku
Obama’ya tehdit mektubu şoku

Obama’ya tehdit mektubu şoku

New York Belediye Başkanı Bloomberg'e gönderilen tehdit içerikli mektupların bir benzerinin ABD Başkanı Barack Obama'ya da gönderildiği ortaya çıktı!

A+A-

Beyaz Saray yetkilileri konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmazken, NBC Televizyonu FBI kaynaklarına dayandırarak verdiği haberinde mektubun risin maddesi içerip içermediğinin anlaşılması için incelendiğini duyurdu.

Başkan Obama'ya gönderilen mektubun içeriğinin New York Belediye Başkanı Bloomberg'e gönderilen metinle aynı olduğu belirtildi. Mektupta, "Bu mektupta yer alan şey, senin için planladığım şeyle kıyaslanamaz bile." ifadelerinin bulunduğu belirtiliyor.

Bloomberg'e gönderilen mektuplarla, Obama'ya gönderilen mektupların ABD'nin Shreveport kasabasında mühürlendiği belirlendi. Mektuplarda, "Elimdeki silahları alman için önce beni ve ailemi öldürmen gerekecek." ifadeleri, mektupları gönderenlerin motivasyonunun Bloomberg ve başkan Obama'nın silah yasası konusundaki tutumuyla ilgili olduğu şeklinde yorumlandı.

New York Belediye Başkanı Blooemberg, ABD'nin en güçlü silah karşıtı lobisinin öncüsü olarak bilinirken, Başkan Obama da silah edinme konusunun yeni bir düzenlemeye kavuşmasını savunuyordu!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.