17 Aralık 2025
Altın 5935.731
BIST 11276.83
Dolar 42.7168
Euro 50.0999
Sterlin 56.9629
Ankara 5°C

Ölenlerin sayısı 4'e yükseldi!

Ölenlerin sayısı 4'e yükseldi!
Ankara Kumrular Sokak'taki patlamada ölenlerin sayısı 4'e yükseldi!!

  Ankara Kumrular Sokak'ta 20 Eylül'de meydana gelen patlamada ağır yaralanan ve Sağlık Bakanlığı Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altında bulunan Tuncay Acar yaşamını yitirdi.

Hastane Başhekim Yardımcısı Doktor Hürrem Bodur, Acar'ın dün gece saat 03.00 sularında çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybettiğini bildirdi.

Acar'ın geçtiğimiz cuma günü Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiğini belirten Bodur, "Hastanın bize geldiğinde genel durumu kötüydü ve solunum cihazına bağlıydı" dedi. Bodur, ağır yaralı olan Acar'ın dün gece yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini bildirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir