1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 'Onları istiyorum!'
Onları istiyorum!

'Onları istiyorum!'

GALATASARAYLI YILDIZLARA SERVET!

A+A-

Chelsea ile anlaşan Jose Mourinho, Galatasaraylı Burak Yılmaz ve Sneijder'i istiyor!..

Fatih Terim ile Jose Mourinho’nun ne kadar sıkı bir dost olduğunu bilmeyen yok!.Hamit, Drogba ve Sneijder’ın transferlerinde dostluğun etkilerini gördük. Şimdi tersine göç zamanı...

Akşam'ın haberine göre; Mourinho, Burak Yılmaz ve Sneijder’ı istiyor. Portekizli’nin Chelsea Başkanı Roman Abramovich’e verdiği transfer listesinde G.Saray’ın yıldızları ilk sıralarda yer alıyor. Mourinho bu transferlerde yakın arkadaşı Terim’e güveniyor. Sarı-Kırmızılı kulübün kendisine fazla zorluk çıkarmamasını bekliyor.

6 AY İÇİNDE FİYATINI ÜÇE KATLADI!

Ancak bu transferler her ne kadar Terim’in kankası olsa da Mourinho’nun beklediği kadar ucuz olmayacak! Sarı-Kırmızılı yönetim iki futbolcunun da Ada’ya gitmesine kolaylık sağlayacak ancak bazı şartların da yerine gelmesini isteyecek..

Yani Sneijder ile Burak’ın Chelsea’ye maliyeti en az 45 Milyon Euro olacak! Cim Bom, Inter’den 7.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Hollandalı çilek için 20 milyon euro bonservis bedeli belirledi.

BURAK GİBİ GOLCÜ AVRUPA’DA YOK!

Galatasaray yönetimi, Burak Yılmaz’ın Chelsea’ye transferinden ise en az 25 milyon euro gelir bekliyor. Şampiyonlar Ligi gol krallığı yarışında Cristiano Ronaldo ile yarışan Burak Yılmaz gibi üretken bir forvet Avrupa’nın büyük liglerinde bile çok az sayıda var. Burak Yılmaz kalitesinde olanlar ise çok pahalı. Örneğin Falcao Atletico Madrid’den Monaco’ya 60 milyon euro bonservis bedeliyle gitti. Kolombiyalı’nın alacağı yıllık ücreti de 14 Milyon!

BURAK YILMAZ DA CAVANI KADAR ÜRETKEN...

Chelsea'nin almak istediği bir başka golcü olan Napoli’nin yıldızı Edinson Cavani’nin bonservis bedeli ise 63 milyon euro. Uruguaylı futbolcuyu Chelsea’nin yanı sıra Manchester City ve Real Madrid de istiyor. Bu da fiyatının pazarlık masasında daha da artacağı anlamına geliyor.

Kaldı ki otoriteler Burak Yılmaz’ın Cavani kadar üretken bir futbolcu olduğu fikrinde birleşiyor. Cavani bu sezon 45 maçta 39 gol attı. Burak ise 47 maçta 34. Ancak Burak bu 34 golün 8’ni Şampiyonlar Ligi’nde attı. Yani tam Mourinho’nun aradığı golcü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.