1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Orhangazi'de Bilim Şenliği Sergisi Açıldı
Orhangazide Bilim Şenliği Sergisi Açıldı

Orhangazi'de Bilim Şenliği Sergisi Açıldı

Bursa Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilk, orta ve liselerde öğrenciler tarafından hazırlanan yüzlerce eserin sergilendiği Bilim Şenliği, kapalı pazar yerinde açıldı.

A+A-

Bursa Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilk, orta ve liselerde öğrenciler tarafından hazırlanan yüzlerce eserin sergilendiği Bilim Şenliği, kapalı pazar yerinde açıldı. İlçe protokolünün katıldığı Bilim Şenliği'nin açılışında konuşan Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, bu tür çalışmaların okullarda artarak devam etmesini temenni ettiklerini ifade etti.

Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonu ile gerçekleştirilen bilim şenliği için kapalı pazaryerinde her okul kendi stantlarını açtı. Yüzlerce el emeği göz nuru eserlerin yanı sıra çeşitli icatların da sergilendiği Bilim Şenliği için kapalı pazar yerinde bir de açılış töreni düzenlendi. Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, Garnizon Komutanı Kd.Bçvş. Nuri Berk, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın, siyasiler ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış programında saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın ve Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından ise Cargill İlköğretim Okulu Halkoyunları Ekibi bir gösteri yaptı. Gösterilerden sonra ilçe genelinde düzenlenen İngilizce kelime oyunu turnuvasında dereceye giren okul ve öğrencilere hediyeleri verildi. Hediye merasiminin ardından ise protokol üyeleri bilim şenliğinin açılışını yaptıktan sonra stantları gezdi.
CİHAN

Orhangazi'de Bilim Şenliği sergisi açıldı

Orhangazi'de Bilim Şenliği sergisi açıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.