Özel Ergin Koleji tarafından Yozgat Merkez, Sorgun ve Yerköy ilçelerindeki okul öncesi öğrencilerine yönelik yapılan bilgi boyama yarışması ve şenliği yoğun ilgi gördü. Kolejin bahçesinde düzenlenen şenliğe yaklaşık bin öğrenci katıldı.
Kolej Müdürü Ali Acar, eğitimde kalıcı başarının sağlanması için okul öncesi eğitiminin önemli olduğunu söyledi. Acar, "Okul hayatının ilk basamağı olan okul öncesi eğitim, gömleğin ilk düğmesi gibidir ve bunun doğru iliklenmesi çok önemlidir. Özel Ergin Koleji olarak eğitim ve öğretimin tüm alanlarına verdiğimiz önemi okul öncesine de fazlasıyla vermekteyiz. Okul öncesine özellikle dikkat çekmek için böyle bir etkinlik düzenledik ve etkinliğimizde oldukça yoğun bir ilgi gördü. Katılan tüm veli ve öğrencilerimize, bizlere yardımcı olan okul idareci, öğretmen ve personelimize teşekkür ediyorum." dedi.
Yarışma ve şenliğe çocukları ile birlikte katılan aileler de yapılan etkinliklerden çok memnun kaldıklarını ifade etti. Yarışmaya katılan her öğrenciye medeni cesaret belgesi ve sürpriz hediyeler verildi. Yarışma sonucunda dereceye girecek öğrencilere ödülleri, 25 Mayıs Cuma günü Kent Park'ta düzenlenecek şenlikte verilecek. CİHAN
