1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Öztürk: Erzurum'da Hoş Bir Sada Bırakabildiysem Ne Mutlu
Öztürk: Erzurumda Hoş Bir Sada Bırakabildiysem Ne Mutlu

Öztürk: Erzurum'da Hoş Bir Sada Bırakabildiysem Ne Mutlu

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, görev süresi içerisinde devletin şefkatli eli, güler yüzü olarak vatandaşın karşısına çıkıp hizmet vermeye çalıştığını söyledi.

A+A-

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, görev süresi içerisinde devletin şefkatli eli, güler yüzü olarak vatandaşın karşısına çıkıp hizmet vermeye çalıştığını söyledi.

Vali Öztürk, yarın Antalya'ya gitmek üzere Erzurum'dan ayrılıyor. İçişleri Bakanlığı'nın son valiler kararnamesiyle Antalya'ya atanan Öztürk'e, vali vekili Mehmet Gök tarafından valilik adına onur yemeği verildi. Vali Öztürk onuruna Palandöken Xanadu Otel'de düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Erzurum'dan güzel duygularla ayrıldığını ifade etti. Öztürk, görev süresi içerisinde devletin şefkatli eli, güler yüzü olarak vatandaşın karşısına çıktığını dile getirdi. Erzurum'un kendisine çok şey kazandırdığına değinen Öztürk, "Bütün amacım, bu kubbede hoş bir sada bırakmaktı. Hoş bir sada bırakabildiysem ne mutlu. Erzurumlulardan helallik istiyorum. Yaptığım her şey bu şehre ve dadaşlara helal olsun. Hayatına renk, mana kattıkları için herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Öztürk'ün onuruna verilen yemeğe katılan Aksaray Valisi Selami Altınok, Ağrı Valisi Mehmet Tekinaslan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğul, vali Öztürk'le birlikte geçen hatıralarını anlattı.

Vali Vekili Mehmet Gök ise Öztürk'ten bir eğitici, bir öğretmen gibi yararlandıklarını dile getirerek, "Mesleği bilgi ve birikimlerimizin artmasında ağabeyimiz, değerli öğretmenimiz, valimiz Sebahattin Öztürk'ten çok şey öğrendik. Yolu ve bahtı açık olsun." diye konuştu.

Onur yemeğinde, şehirdeki bütün sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri hazır bulundu.



CİHAN

Öztürk: Erzurum'da hoş bir sada bırakabildiysem ne mutlu

Öztürk: Erzurum'da hoş bir sada bırakabildiysem ne mutlu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.