1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Polis, Öğrencilere Gaziantep’i Gezdirdi
Polis, Öğrencilere Gaziantep’i Gezdirdi

Polis, Öğrencilere Gaziantep’i Gezdirdi

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, ilçede yapılan SBS sınavında başarılı olan 50 öğrenciye Gaziantep’i gezdirdi.

A+A-

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, ilçede yapılan SBS sınavında başarılı olan 50 öğrenciye Gaziantep’i gezdirdi. Başarılı öğrencileri ödüllendirmek adına, şehrin tarihi ve kültürel mekânları gezdirildi.

Gezide, öğrencilere polislik mesleğinin tanıtımı da yapıldı. Gaziantep Müzesi ve hayvana bahçesi ziyaretinin akabinde birlikte yenilen yemeğin ardından program sona erdi. Öğrenciler, "Çok güzel bir gün geçirdik. Daha önce gidemediğimiz yerleri gezdik." diye konuştular.

İlçe Emniyet Amirliği ve Türkoğlu Belediyesi'nce düzenlenen gezi sonunda ilçeye dönen öğrenciler, geziden büyük zevk aldıklarını ve çok faydalı bir gezi olduğunu belirterek İlçe Emniyet Amirliği'ne teşekkür ettiler. Düzenlenen geziye katılan öğrenciler, bu tür organizasyonların öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerinde faydalı olduğunu belirterek, organizasyonu düzenleyen İlçe Emniyet Amirliği'ne ve personeline teşekkür etti. Öğrenciler, bu ve benzeri organizasyonların devamlı olması dileklerinde bulundular.
CİHAN

Polis, öğrencilere Gaziantep’i gezdirdi

Polis, öğrencilere Gaziantep’i gezdirdi

Polis, öğrencilere Gaziantep’i gezdirdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.