1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Rihanna İstanbul'u salladı!..
Rihanna İstanbulu salladı!..

Rihanna İstanbul'u salladı!..

Diamonds World Tour kapsamında İnönü Stadyumu'nda konser veren Rihanna, İstanbul'da fırtına gibi esti!..

A+A-

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, ‘Dimonds World Tour’ kapsamında İstanbul’da konser verdi. Beşiktaş İnönü Stadı'nda 21.30'da başlaması gereken konser 1 saat gecikmeli olarak başladı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan şarkıcının performansI, yaklaşık 40 bin hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. 

Vodafone İstanbul Calling kapsamında düzenlenen konserin açılışını yapan GTA DJ ikilisi yaptı. Bir izleyicinin kamerasına yansıyan görüntülerde, Rihanna’nın çıkmasıyla hayranları yoğun alkış ve tezahüratlarda bulunduğu ve genç hayranlarını sevinçten ağladığı görüldü. Rihanna konserin açılış şarkısı olarak Phresh Out The Runway'i seslendirdi..
 
Sanatçı en çok sevilen şarkıları arasında yer alan Man Down, Umbrella, Rude Boy, Come On, Where Have You Been, Please Don’t Stop The Music, We Found Love şarkılarını art arda seslendirdi. Eski şarkılarının yanı sıra yeni albümünden de Pour It Up, Birthday Cake şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. 
 
Rihanna, 40 bin izleyicinin bir an bile yerinde durmadığı 2 saatlik konseriyle, İstanbul’daki müzik severlere keyifli bir gece yaşattı. Sahneden "Thank You İstanbul" diyerek ayrılan şarkıcı hayranlarının ısrarına dayanamayarak tekrar sahneye çıktı. Stay ve Diomands şarkısını seslendiren Rihanna konserini bitirdi.
 
Bilet almak yerine Rihanna konserini ücretsiz olarak dinlemek isteyenler ise, "Beleş Tepe" olarak tabir edilen stadın üst tarafına saatler öncesinden gelerek yer tuttu. Beleş Tepe'de Rihanna hayranları çığlık atarak Rihanna'ya seslerini duyurmaya çalıştı. Zaman zaman gözyaşı da döken Rihanna hayranları sanatçının şarkılarına eşlik etti. 
 
Rihanna konseri öncesinde, başlayan yoğun trafik konser bittikten sonra da devam etti. Konserden çıkanlar yoğun trafik nedeniyle güçlükle ilerleyebildiler. 
 
Rihanna sahneye çıkmadan önce, stadyumda küçük çaplı bir de tartışma çıktığı öğrenildi. Edinilen bilgliye göre kavga nedeniyle, sinir krizi geçiren bir kadın, güvenlik görevlileri tarafından apar topar dışarı çıkarıldı. Sinirlerine hakim olamayan kadın, gazetecilerin görüntü almasına da tepki gösterdi. 
 
Öte yandan, stadın önündeki seyyar satıcılar da kendi aralarında yer tartışması yaşadı.
 
230798.jpg
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.