1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Sungurbey Koleji Milli Takıma Çağrılan Sporcularını Ödüllendirdi
Sungurbey Koleji Milli Takıma Çağrılan Sporcularını Ödüllendirdi

Sungurbey Koleji Milli Takıma Çağrılan Sporcularını Ödüllendirdi

Sungurbey Koleji Spor Kulübü atletizmde Türkiye 3.'sü olan Şevval Özdoğan’a altın, Türkiye 6.

A+A-

Sungurbey Koleji Spor Kulübü atletizmde Türkiye 3.'sü olan Şevval Özdoğan’a altın, Türkiye 6.'sı olan Mustafa Yaşar’a da mp4 hediye etti.

Sungurbey Koleji Kulüp Başkanı Nihat Çelebi, yaptığı açıklamada, "Kulübümüz sporcuları küçük kızlarda takım halinde atletizm geliştirmede (1500 m) Türkiye 6.'sı olmuştur. Ayrıca küçük erkeklerde ferdi olarak Mustafa Yaşar isimli sporcusu 1500 metrede Türkiye 6.'sı olarak ve Şevval Özdoğan yine küçük kızlarda 800 metre okullar Türkiye şampiyonasında Türkiye 3.'sü olarak milli takım kampına davet edilmiştir.” dedi.

Çelebi, okul olarak kulübün başarılı sporcularına devamlı destek olduğunu ve spora katkı yapma hususunda gayretli bir yönetim anlayışı sergilediklerini belirtti. Milli takımın önemli bir mertebe olduğuna da değinen Çelebi, milli takıma davet edilen sporcuların başarılı olacaklarına inandığını ve antrenörlerin çok fedakarlık yaparak sporcuları bu seviyelere getirdiğini söyledi.

Atletizm Antrenörü Tevfik Özbek ve Ahmet Yavuz ise atletizm branşının zor bir branş olduğunu ve çok çalışmayla başarının geldiğini belirtirken, kulüp başkanı ve okul yönetimine desteklerinden dolayı da teşekkür ettiler.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.