1. HABERLER

  2. EGELİ ETKİHABER

  3. SELÇUK ÖZDAĞ’DAN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
SELÇUK ÖZDAĞ’DAN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

SELÇUK ÖZDAĞ’DAN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

EGELİ ETKİHABER'DEN MUTLAKA OKUNMASI GEREKEN ÇOK ÖNEMLİ BİR ANALİZ DAHA...

A+A-

İçerisinde yer aldığım İzmir Medya Platformu’nun bu ay ki konuğu TBMM Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkan Vekili Selçuk Özdağ oldu. Özdağ hem darbe komisyonunda yaptıkları çalışmaları hem de ileriye dönük siyasi stratejisini gazetecilerle paylaştı. 15 Temmuz sonrası dolaylı yollardan öğrendiğimiz kanlı darbe girişiminin perde arkasını ve Fettullah Gülen ile ilgili komisyonun elde ettiği bulguları birinci ağızdan yani Özdağ’dan dinlememiz hepimiz için iyi oldu.

"ADAY OLABİLİRİM"

Açık yüreklilikle konuşan Selçuk Özdağ kendisinin de Gülen cemaatini yakından tanıdığını belirtirken Fettullah Gülen’in yabancı devletlerin istihbarat servislerinin projesi olduğunu vurguladı. Komisyonun darbe ile ilgili raporunun bin 200- bin 300 sayfa olabileceğini belirten Selçuk Özdağ, gelecek seçimlerde yer almayacağını, siyasete yerel yönetimlerde devam edeceğini, bu nedenle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olabileceğini söyledi.

"KOÇ'UN EVİNDE BULUŞUYORLARDI..."

FETÖ ile ilgili geçmişte yaşanılanları da incelediklerini belirten Selçuk Özdağ,  Fettullah Gülen'in geçmiş yıllarda Vehbi Koç'un evinde, İshak Alaton ve Zübeyir Garih ile biraya geldiğini, Üzeyir Garih'in, Fettullah Gülen cemaatine çok yardım ettiğinin altını çizdi. Gülen'in 1976 -1977'de Manisa'da bulunan akıl hastanesinde tedavi gördüğünü de belirlediklerini söyleyen Özdağ, ' Kendisiyle 1976'da aynı mahallede ikamet ettik. Hastane evraklarını temin etmek için uğraştım ama bu dosyaların yakıldığını öğrendim' diye konuştu.

"ÖNEMLİ İSİMLERİ DAVET EDECEĞİZ"

Örgütün mali kaynaklarına da değinen Selçuk Özdağ, örgütte, görünmeyen şirketler var. Mesela Kemal Batmaz'ın 50 şirketi var. Bu yapı, para nereden geleceğini iyi biliyor. Bu yapı, Türkiye'deki bir akıl değil. Bundan emin olun. Kesinlikle yabancı istihbarat örgütleri tarafından dizayn edilmiş, buna yüzde yüz inanın'dedi. Özdağ, Fettullah Gülen için yapılan operasyon ve soruşturmaların geçmişte hiç tamamlanamadığını, Gülen'in hep aflardan yararlandığını ve ABD'ye devletin koruması ile uçakla busıness clas ile kaçtığını vurguladı. Selçuk Özdağ 'önümüzdeki süreçte komisyonda konuşmak için  Ahmet Necdet Sezer, Abdullah Gül, Tansu Çiller, Ahmet Davutoğlu'na ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yazılı veya davet yoluyla başvurabiliriz' dedi. Özdağ,  MİT Müsteşarına ise soruları yazılı vereceklerini belirtti.

"ÖNEMLİ DOSYALAR TEKRAR AÇILMALI!.."

TBMM Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkan Vekili Selçuk Özdağ, geçmişte kamuoyunda büyük yankı uyandıran  Uludere, Muhsin Yazıcıoğlu ve Hrant Dink cinayetleri  dosyalarının yeniden açılacağını kaydetti.

 

'EGENİN İMBATI ÜZERİNİZE OLSUN!...'

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.