1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Sgk Primlerini Zamanında Yatıran Otelleri Plaketle Ödüllendiriyor
Sgk Primlerini Zamanında Yatıran Otelleri Plaketle Ödüllendiriyor

Sgk Primlerini Zamanında Yatıran Otelleri Plaketle Ödüllendiriyor

SGK, sigorta primlerini zamanında ve düzenli yatıran turizmcileri plaketle ödüllendiriyor.

A+A-

SGK, sigorta primlerini zamanında ve düzenli yatıran turizmcileri plaketle ödüllendiriyor. SGK Antalya Bölge Müdürlüğü, Manavgat ilçesindeki ArtSide Otel'e, çalışanların primlerinin zamanında ödenmesi konusunda gösterdiği titizlik ve hassasiyet sebebiyle teşekkür plaketi takdim etti. SGK Manavgat Müdürü Ali Duru, otelin sahibi Ahmet Kara'yı ziyaret ederek plaketini verdi.

ArtSide Otel'in çalışanlarının haklarının koruması ve primlerinin zamanında ödenmesinin takdire şâyan olduğunu belirten Müdür Duru, böyle bir davranışın herkese örnek olması için kurumlarının, turizmci Kara'yı plaketle ödüllendirdiğini söyledi. Duru, "Sosyal güvenlik primlerinizi zamanında ödeyerek çalışanların haklarının korunması hususunda gösterdiğiniz titizlik ve gayreti takdir ediyoruz." dedi. Ali Duru, Manavgat'ta 85 bin sigortalı çalışan olduğunu, bunun yüzde 70'e tekabül ettiğini kaydetti.

Ahmet Kara ise yaptığı açıklamada, çalışanların haklarını korumanın kendileri için birinci öncelik olduğunu belirterek, "Bizim için çalışanlar önemlidir. Hizmet sektöründe faaliyet gösteriyoruz, çalışanlarımız ne kadar huzurlu ve mutlu olursa bizim açımızdan iyidir. Çalışanın yüzü gülerse turizmcinin de yüzü güler." şeklinde konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.