1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor Duygu'nun adadaki aşkı
Survivor Duygunun adadaki aşkı

Survivor Duygu'nun adadaki aşkı

SURVIVOR AŞKI MI? Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışması tüm hızıyla sürerken, adadaki aşk dedikoduları da gündeme gelmeye başladı!

A+A-

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor Ünlüler-Günüllüler yarışmasında yeni bir aşk iddiası gündeme geldi.

Bu yıl Survivor'da ada birleşmesi gerçekleştirilmezken, geçtiğimiz haftalarda yarışmaya bir kişi fazla başlayan ünlüler takımından bir isim gönüllüler takımına geçmiş, ünlüler arasında yapılan oylamada ise bu isim Dağhan olarak belirlenmişti..

Dağhan'ın gönüllüler arasına katılamasının ardından ise, günüllüler takımının en çok konuşulan ismi olan Duygu ile Dağhan arasında da bazı tartışmalar yaşanmaya başladı. Ancak son olarak ortaya atılan iddialara göre; Survivor Duygu ile Dağhan arasında bir aşk filizleniyor. İkilinin arasında yaşanan tartışma ve tatlı atışmalar bu iddiaya destek olarak gösteriliyor. Son olarak iki ekip arasında oynanan boya oyununda Dağhan'ın saha kenarına gelerek Duygu'ya masaj yapması ise aşk iddialarını daha da güçlendirdi.

Son haftaya dokunulmazlık sembolü ile giren Dağhan'ın adada kalacak olması ve Duygu'nun elenmek üzere adının ada konseyinde önerilmesinin de  Dağhan'ı üzdüğü belirtiliyor!..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.