1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ülkü Ocakları Tekkeköylü Gençlerle Buluştu
Ülkü Ocakları Tekkeköylü Gençlerle Buluştu

Ülkü Ocakları Tekkeköylü Gençlerle Buluştu

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı 'Bizi Bekleyenler Var Projesi' çerçevesindeki ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.

A+A-

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı 'Bizi Bekleyenler Var Projesi' çerçevesindeki ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.

Bu doğrultuda düzenlenen gençlik buluşmalarının sonuncusu, ilçe gençlerinin daveti üzerine Tekkeköy'de gerçekleştirildi. Ziyaret esnasında gençlere yönelik bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Mehmet Batuhan Örs, "Ülkü Ocakları; hayatını mukaddes kitabımız doğrultusunda şekillendirenlerin yuvaları, milletini karşılık beklemeksizin sevenlerin mekanları, çağa uygun bir vizyon sahibi olmak için bilimin izinde ilerleyenlerin adresleridir. Mazisinden aldığı kudret ile atîye yön verme iddiası taşıyanlar bu çatı altında buluşmuşlardır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in 'Lider Ülke Türkiye' vizyonunun mimarları, bu kutlu ocaklardan yetişen nesiller arasından çıkacaktır." dedi.

"TÜRK MİLLETİ İÇİN KİŞİSEL GELİŞİMİMİZE ÖNEM VERİYORUZ"

Ülkücü kelimesinin özünde taşıdığı 'idealist insan' manasını kavramak gerektiğinin altını çizen Örs, "Tahsil hayatında başarılı, meslek yaşantısında tercih edilen, çevresinde örnek alınan bireyler olmak için çaba göstermeliyiz. Kişisel gelişimimizi ihmâl etmemeli ve bu doğrultuda adımlar atmalıyız. Okumaktan vazgeçmemeli, araştırmaktan usanmamalıyız. Türk milleti için taşıdığımız önemi ve yüklendiğimiz sorumluluğu idrâk etmek mecburiyetindeyiz. Çünkü; sosyal buhranlarla, ekonomik çıkmazlarla, siyasi krizlerle karşı karşıya bırakılan milletimiz için umut ışığı da çözüm kapısı da ülkücülerdir." diye konuştu.

"SEFER BİZDEN, ZAFER ALLAH'TAN"

MHP Tekkeköy İlçe Başkanı Süleyman Şeker ve İlkadım İlçe Başkanı Köksal Şimşek'in de katıldığı toplantıda Tekkeköylü gençlerin sorularını da cevaplayan Örs, "Tekkeköylü gençlerin Ülkü Ocakları özlemini biliyorum. Bu yöndeki isteğinizin farkındayım. Cenab-ı Allah'ın izni ve sizlerin gayreti ile kısa süre içerisinde bu hasret türkülerinin yerini vuslat ezgilerinin alacağına inanıyorum. Bugünden itibaren çalışmalarımıza başlıyoruz. Sefer bizden, zafer Allah'tan." sözleri ile konuşmasını noktaladı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.