1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Uludağ Üniversitesi'ne Avrupa'dan Çifte Ödül
Uludağ Üniversitesine Avrupadan Çifte Ödül

Uludağ Üniversitesi'ne Avrupa'dan Çifte Ödül

Uludağ Üniversitesi, merkezi İngiltere’nin Oxford kentinde bulunan ve Avrupa’da ekonomik, sosyal ve insani işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla faaliyet gösteren Europe Business Assembly (EBA) tarafından "En Yenilikçi Üniversite" ödülüne layık görüldü.

A+A-

Uludağ Üniversitesi, merkezi İngiltere’nin Oxford kentinde bulunan ve Avrupa’da ekonomik, sosyal ve insani işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla faaliyet gösteren Europe Business Assembly (EBA) tarafından "En Yenilikçi Üniversite" ödülüne layık görüldü. EBA ayrıca, Uludağ Üniversitesi Rektörü Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek’i de "Yılın En iyi Rektörü" seçti. EBA ödülleri Avrupa’da 21 yıldır düzenli olarak, başarılı devlet adamları, politikacılar, iş ve bilim insanları ile üniversitelere veriliyor.

Eğitim alanındaki ödül adayları, Avrupa Rektörler Kulübü ve Sokrates Ödül Komitesi tarafından belirleniyor. Komite, Uludağ Üniversitesi’ni; “Avrupa Yükseköğretim Kurumlarına örnek teşkil edebilecek nitelikteki kalite kültürü yaklaşımı, uyguladığı eğitimdeki yüksek kalite, eğitim süreçlerindeki etkin organizasyon ve akademik kadrosunun yüksek niteliği” nedeniyle ödüle layık buldu.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek’e ödülleri, EBA Başkanı Prof. John Netting tarafından 30 Haziran-2 Temmuz 2013 tarihleri arasında İsviçre’nin Montreux kentinde düzenlenen geleneksel ödül töreninde takdim edildi. Ödül törenine İsviçre Kalite Standartları Enstitüsü Başkanı Michael Derrer ve Dünya Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Emin Çakmak da eşlik etti.
CİHAN

Uludağ Üniversitesi'ne Avrupa'dan çifte ödül

Uludağ Üniversitesi'ne Avrupa'dan çifte ödül

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.