1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Vatan Şaşmaz cinayetinden şoke eden iddialar..
Vatan Şaşmaz cinayetinden şoke eden iddialar..

Vatan Şaşmaz cinayetinden şoke eden iddialar..

Türkiye'yi şoke eden cinayette çarpıcı iddialar ortaya çıkmaya başladı. Şaşmaz ile Filiz Aker'in sevgili olduğu öne sürüldü.

A+A-

Cinayetin duyulmasından sonra katil Filiz Aker'in çevresinden edinilen bilgiler şöyle;

"Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker’in daha önce ilişkisi vardı. Vatan Şaşmaz ile evlenmeden önce de beraber oluyorlar. Filiz Aker, Amerika’da intihara kalkıştı. Hatta Vatan, evli iken Filiz Aker’e "Görüşelim" diye yazıyordu. Daha önce İstanbul’un ünlü bir sitesinde komşulardı. 7 yıl önce asansörde tanıştılar. Sonra görüşmeye başladılar. Filiz Aker Vatan Şaşmaz’a aşık oldu. Aralarındaki yaş farkından dolayı Vatan Şaşmaz bu ilişkiye karşı çıktı. Vatan Şaşmaz bu sıra ünlü bir şarkıcının kızı ile nişanlandı. Bundan dolayı Filiz Aker bunalıma girdi.’’

Filiz Aker’in 3 defa intihara teşebbüs ettiği iddia edildi. Filiz Aker’in 2 yıl önce borsada bütün parasını kaybettiği ve bu yüzden bunalıma girdiği belirtildi. 

Filiz Aker’in zengin bir kadın olduğu ve Vatan Şaşmaz’a maddi yardımda bulunduğu iddia edildi.

Filiz Aker'in bir süre önce İranlı milyarder bir işadamı ile evlendiği ve Dubai'ye yerleştiği, bir ay öncede eşinden ayrılarak İstanbul'a geldiği ve olayın yaşandığı otele yerleştiği belirtildi. Otele Vatan Şaşmaz'ı Filiz Aker'in çağırdığı telefon kayıtlarında ortaya çıktı! 

Milliyet/ ÖZEL HABER

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.