1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. VATAN ŞAŞMAZ ÖLDÜRÜLDÜ!
VATAN ŞAŞMAZ ÖLDÜRÜLDÜ!

VATAN ŞAŞMAZ ÖLDÜRÜLDÜ!

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'ta ünlü bir otelin 10.katında eski manken Filiz Aker (55) tarafından vurularak öldürüldü. Aker cinayetten sonra silahı kafasına doğrultup intihar etti. Ünlü sunucu Şaşmaz 43 yaşındaydı..

A+A-

İSTANBUL Beşiktaş'taki Conrad Otel'in odasından birinde ünlü sunucu Vatan Şaşmaz kadın arkadaşı Filiz Aker tarafından öldürüldü. Aker aha sonra aynı silahla intihar etti!

Filiz Aker 17.00 sıralarında yiğeni ile yemek yerken gelen bir telefon mesajı ile odasına çıktı. Aker'den uzun süre haber alamayan yeğeni durumu otel görevlilerine ve polise bildirdi. Kapıyı açan otel görevlileri Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'i kanlar içerisinde yerde ölü olarak buldu. İhbar üzerine otele gelen polisin yaptığı incelemede Vatan Şaşmaz'ın sırtından 4 kurşunla, Filiz Aker'in ise başından tek kurşun ile yaşamlarını yitirdiklerini belirledi.

Polis, Filiz Aker'in Şaşmaz'ı vurduktan sonra bulundurma ruhsatlı tabancası ile intihar ettiğini tespit etti.

ABD'de Green Kart ile yaşayan ve eski mankenlerden Filiz Aker'in , 1 ay önce İstanbul'a gelerek Conrad Otel'e yerleştiği belirlendi.

Otel girişini araç trafiğine kapatan polis ekipleri ve nöbetçi cumhuriyet savcısı, olay yerinde inceleme yaptı.

Bu arada, otel odasının Filiz Aker adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi.

Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker'in cenazeleri, Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

Ünlü Sunucu Vatan Şaşmaz'ın eski manken Filiz Aker tarafından 5 yıldızlı otel odasında öldürülmesinin ardından otel odasında yapılan incelemeler tamamlandı. Yapılan çalışmaların ardından Şaşmaz ve Aker'in cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ajanslar

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.