1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Vezirköprü Sakarya Dershanesi Başarı Geleneğini Bozmadı
Vezirköprü Sakarya Dershanesi Başarı Geleneğini Bozmadı

Vezirköprü Sakarya Dershanesi Başarı Geleneğini Bozmadı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde faaliyet gösteren Sakarya Dershanesi, önceki yıllarda kazandığı başarılarını devam ettirerek bu yıl da LYS'de 3 ayrı dalda ilçe birinciliği çıkardı.

A+A-

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde faaliyet gösteren Sakarya Dershanesi, önceki yıllarda kazandığı başarılarını devam ettirerek bu yıl da LYS'de 3 ayrı dalda ilçe birinciliği çıkardı. İlk 1000'de 10 öğrenci çıkartan dershane, ilçenin gurur kaynağı oldu. Dershane öğrencilerinden Ayşe Deniz Kayır, MF-1.2.3'de Türkiye 153.'sü ve Vezirköprü 1.'si olurken, Esma Yavuz ise TS-2'de Türkiye 284.'sü ve Vezirköprü 1.'si, Cengizhan Aslanhan da TM-2'de Vezirköprü 1.'si olarak ailelerine ve öğretmenlerine büyük mutluluk yaşattılar.

Ayşe Deniz Kayır, elde ettiği başarıyı çok çalışarak değil, sistemli çalışarak elde ettiğini söyledi. Kayır, “Bu başarıda ailemin ve öğretmenlerimin çok büyük katkısı oldu, rehber öğretmenim beni sürekli motive edip strese girmemin önüne geçti.” diye konuştu.

Dershane Müdürü Sedat Ataş ise elde edilen başarının kendileri için sürpriz olmadığını söyledi. Ataş, “Arkadaşlarımız bu dönemde öğrencilerle birebir ilgilenerek onları stresten uzak tutmaya çalıştı, bu başarı onların başarısıdır, onları kutluyorum.” dedi. Öğrencilere de tercihler konusunda bir uyarı yapan Ataş, "Tercihler bu ayın 8'i ile 18'i arasında yapılacaktır. Öğrencilerimiz, bu dönemde tercih konusunda acele karar vermesinler, tercihlerini mutlaka uzman öğretmenler eşliğinde gerçekleştirsinler.” şeklinde konuştu.

Bu dönemde kendi öğrencileri olsun olmasın tercih konusunda tüm öğrencilere dershanelerinin kapılarının açık olduğunu söyleyen Ataş, "Kazanan tüm öğrencilerimizi kutluyorum." dedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.