1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Zileli: Milletimiz Provokatörlere Kanmayacak
Zileli: Milletimiz Provokatörlere Kanmayacak

Zileli: Milletimiz Provokatörlere Kanmayacak

Sağlık- Sen Sivas Şube Başkanı Efe Zileli, “Taksim Gezi Parkı’nda yapılacak düzenlemeyi bahane ederek kitlesel eyleme dönüştürenlerin amaçları bellidir.

A+A-

Sağlık- Sen Sivas Şube Başkanı Efe Zileli, “Taksim Gezi Parkı’nda yapılacak düzenlemeyi bahane ederek kitlesel eyleme dönüştürenlerin amaçları bellidir. Milletimizin birlik ve beraberliğinden rahatsız olanların tezgâhladığı bu sokak eylemlerinin amacı, demokrasi dışı güçlere hizmettir.” dedi.

Zileli, sendika binasında 18. kuruluş yıl dönümleri dolayısıyla düzenlediği düzenlediği basın toplantısında Gezi Parkı ile ilgili eylemleri değerlendirdi.
İstanbul’daki yerel bir belediye çalışmasını ülke gündemine sokmanın, bütün ülkeyi bu eyleme çağırmanın amacının yeşili korumak olmadığının göstergesi olduğunu söyleyen Zileli, “Milletimizin birlik ve beraberliğinden rahatsız olanların tezgâhladığı bu sokak eylemlerinin amacı, demokrasi dışı güçlere hizmettir. Milletimizin sağduyu ve basiretiyle bu tür provokatörlere kanmayacağı ve kurulan tuzağı en kısa zamanda anlayacağına olan inancımız tamdır.” şeklinde konuştu.

"YETKİLİLER ENDİŞE GİDERİCİ AÇIKLAMA YAPMALI"

“Kişisel görüş ve endişelerini dile getirmek de temel ve demokratik bir hak, bu özgürlükler ise asla sınırsız değildir” diyen Efe Zileli, şöyle devam etti: "Yetkililerin endişeyi giderici çalışmalar yapması gerekmektedir Demokrasi bir ve beraber yaşama sanatıdır. Sokak eylemleriyle iktidarların değişmediği ülkemizin geçmişte yaşadığı tecrübelerle sabittir. Bu tür olayların kazananı hiçbir zaman sokaktakiler olmamıştır. Aksine ülkeyi bölme ve parçalama sevdası içerisinde bulunan iç ve dış güçlere hizmet edilmiş olacaktır. Bu sebeple, Sağlık-Sen olarak vatandaşlarımızı sağduyulu düşünme ve davranmaya çağırıyoruz.” CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.