1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Maket Uçak Kursunun Tamamlayan 30 Kişi Sertifika Aldı
Maket Uçak Kursunun Tamamlayan 30 Kişi Sertifika Aldı

Maket Uçak Kursunun Tamamlayan 30 Kişi Sertifika Aldı

Bursa İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları kapsamında düzenlenen maket uçak yapım kursu sona erdi.

A+A-

Bursa İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları kapsamında düzenlenen maket uçak yapım kursu sona erdi. Türk Hava Kurumu İnegöl Şubesi'nin destekleri ile düzenlenen 16 saatlik kursa katılan 30 kişi sertifika aldı.

Türk Hava Kurumu İnegöl Şube Başkanı Sedat Şahar’ın da katıldığı sertifika töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, İnegöl Belediyesi olarak sosyal belediyecilik kapsamında birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Şen, sosyal belediyecilik çalışmalarından birisinin de İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları olduğunu hatırlattı.

Yusuf Şen, yetişkinlere yönelik olarak ücretsiz sanat ve meslek eğitimi veren İnesmek'in İnegöl Belediyesi’nin, örnek olarak gösterilen bir yetişkin eğitimi, organizasyonu haline geldiğini belirterek, İnesmek’e gösterilen bu yoğun ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Ücretsiz sanat ve meslek kursları vasıtasıyla toplumdaki durağan işgücünü harekete geçirmeye çalışan İnesmek'in vatandaşların meslekî becerilerini geliştirerek nitelikli bir üretici haline gelmelerini sağlamayı hedeflediğini belirten Yusuf Şen, İnesmek’te istihdama yönelik çok sayıda branşın yanı sıra hobi ve beceri geliştirmeye yönelik branşlarında olduğunu söyledi.

Bunlardan birinin de 16 saatlik 'Ata Modeli Maket Uçak Yapımı Kursu' olduğunu kaydeden Şen, bu kurstaki amacın gençlere havacılık zevkini aşılamak ve el becerilerini geliştirerek bu alandaki yeteneklerine katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

Konuşmanın ardından kursiyerlerin sertifikaları Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen ve Türk Hava Kurumu İnegöl Şube Başkanı Sedat Şahar tarafından verildi.
CİHAN

Maket uçak kursunun tamamlayan 30 kişi sertifika aldı

Maket uçak kursunun tamamlayan 30 kişi sertifika aldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.