1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ziraat Odası Yıl Başında Yeni Binaya Taşınacak
Ziraat Odası Yıl Başında Yeni Binaya Taşınacak

Ziraat Odası Yıl Başında Yeni Binaya Taşınacak

Orhangazi Ziraat Odası Başkanı Hasan Cevizlidere, Hürriyet Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni hizmet binası inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

A+A-

Orhangazi Ziraat Odası Başkanı Hasan Cevizlidere, Hürriyet Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni hizmet binası inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Cevizlidere, en geç yıl başına kadar yeni binaya taşınmayı hedeflediklerini ifade etti.

Orhangazi Ziraat Odası’nın Hürriyet Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni hizmet binasında inşaat bütün hızı ile devam ediyor. MET inşaat tarafından yapımı sürdürülen Ziraat Odası yeni hizmet binasında, kaba inşaat tamamlanma aşamasına geldi. Başkan Cevizlidere, beraberinde bazı yöneticiler ile birlikte inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında yapımcı firma yetkililerinden bilgi alan Cevizlidere, inşaatın hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. Hasan Cevizlidere, kaba inşaatın son aşamaya geldiğini belirterek, "Hedefimiz en azından hizmet binası katını hızlı bir şekilde tamamlamak. Beklentimiz en geç yıl başına kadar yeni binaya taşınmayı hedefliyoruz." dedi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.