1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 112 personellerine dayak
112 personellerine dayak

112 personellerine dayak

112 personellerine 'Niye hızlı gidiyorsunuz?' dayağı...

A+A-

Kilis'ten Osmaniye'nin Kadirli ilçesine ağır hasta Suriyeli bir vatandaşı ambulansla getiren 112 personelleri, Kadirli'de ambulanslarının önü kesilerek darp edildi.

İddiaya göre; Sivas İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 112 ambulansı Kilis'te ağır hasta olan bir Suriyeli vatandaşı Yoğun Bakım Ünitesi olan Kadirli Devlet Hastanesi'ne getirmek için yola çıktı. Kadirli şehir merkezine gelen ambulansın Cengiz Topel Mahallesi Alpaslan Türkeş Bulvarı'nda 80 AY 250 plakalı bir otomobil tarafından önü kesildi. Otomobilden inen Özcan T.(22),Mete S.(23), ve Mustafa K.(21) ambulansın içerisinde bulunan ambulans şoförü Nail Varol 'a ve Acil Tıp Teknisyeni Ebubekir Harmancı ile Ömer Faruk Aktaş'a 'siz nasıl ambulans sürüyorsunuz' diyerek saldırdı. Şahıslar tarafından darp edilen 112 personelleri saldırı karşısında şaşırdı.

Saldırganlar otomobillerine binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. 112 personelleri yaralı halde ambulansa binerek hastayı Kadirli Devlet Hastanesi'ne ulaştırdı. Durumu hastane polisine bildiren sağlık görevlileri, şahıslardan şikayetçi oldu. Polis ekipleri kaçan 3 kişiyi kısa sürede yakalayarak göz altına aldı.

(CİHAN)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.