1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bakan Şimşek: Sessiz Çoğunluk Her Şeyin Farkında
Bakan Şimşek: Sessiz Çoğunluk Her Şeyin Farkında

Bakan Şimşek: Sessiz Çoğunluk Her Şeyin Farkında

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, son dönemde yaşanan protesto olaylarına ilişkin, sessiz çoğunluğun her şeyin farkında olduğunu söyledi.

A+A-

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, son dönemde yaşanan protesto olaylarına ilişkin, sessiz çoğunluğun her şeyin farkında olduğunu söyledi. Şimşek, “Hem dışarıda hem içeride çok çirkin bir kampanya var. Ama bu gerçekleri milletimiz biliyor. Sessiz çoğunluk bunların hepsinin farkında. Onun için bizim içimiz rahat.” dedi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Eskişehir'de AK Parti İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Şimşek, Türkiye’nin şu an iyi bir noktaya doğru gittiğini belirtti. “Türkiye’nin demokratik seviyesini sorgulayanlar çabuk unutuyorlar. Bu memleketin 3’te birinde olağanüstü hal vardı.” diyen Bakan Şimşek, ülkede normalleşme sürecinin AK Parti ile başladığını belirtti. Şimşek, “Bugün aslında çok renklilik ve seslilik büyük oranda AK Parti’nin özgürlük alanlarını, demokrasi standartlarını genişletmesi ve büyütmesi sayesindedir. Ama bunu hiç kimse örtemez.” ifadelerini kullandı.

"MİLLETİMİZ GERÇEKLERİ BİLİYOR"

Hem Türkiye içerisinde hem de dışarıda çirkin bir kampanyanın yürütüldüğüne değinen Bakan Şimşek konuşmasına şöyle devam etti: “Ama bu gerçekleri milletimiz biliyor. Sessiz çoğunluk bunların hepsinin farkında. Onun için bizim içimiz rahat. Bizim bir tek derdimiz var. Başbakanımızın dediği gibi, biz buraya bu güzel memleketimize daha iyi hizmetler için, halkın hayır duasını almak için bu çalışmaları yapıyoruz.” CİHAN

Bakan Şimşek: Sessiz çoğunluk her şeyin farkında

Bakan Şimşek: Sessiz çoğunluk her şeyin farkında

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.