1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Geleceğin Kobi'leri Odunpazarı’nda Yetişiyor
Geleceğin Kobileri Odunpazarı’nda Yetişiyor

Geleceğin Kobi'leri Odunpazarı’nda Yetişiyor

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Eskişehir Hizmet Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nde Küçük ve Orta Büyüklükt.

A+A-

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Eskişehir Hizmet Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nde Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletme (KOBİ) adayları sertifikalarını aldı.

    Girişimcilik eğitimlerine büyük önem veren ve her fırsatta Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ne katılan kursiyerlerle bir araya gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, 6. kuru tamamlayan kursiyerleri sertifika töreninde yalnız bırakmadı. Büyük bir ilgi ile takip edilen ve yoğun başvuru alan eğitimlerin 6. kurunu tamamlayan 30 girişimci Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen programda sertifikalarını aldı.

    Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni başarı ile tamamlayan 30 girişimciye sertifikalarını KOSGEB Eskişehir Hizmet Müdürü Ali Vasfi Eskicioğlu ve Doç. Dr. Mehmet Başar ile takdim eden Başkan Sakallı, girişimcilerin farkındalık oluşturarak iş alanlarında faaliyet göstermeleri gerektiğini vurguladı.

    Düzenlenen sertifika töreninde yaptığı konuşmada; bugüne kadar toplam 180 girişimcinin iş dünyasına merhaba dediğini vurgulayan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin 7. kurunun Haziran ayı içerisinde başlayacağını belirtti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.