1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Genç Denizli Kulüpleri Yıl Sonu Sergisi Açtı
Genç Denizli Kulüpleri Yıl Sonu Sergisi Açtı

Genç Denizli Kulüpleri Yıl Sonu Sergisi Açtı

Denizli Belediyesi Genç Denizli resim, karikatür ve hat sanatı kulüpleri yıl sonu sergisi açtı.

A+A-

Denizli Belediyesi Genç Denizli resim, karikatür ve hat sanatı kulüpleri yıl sonu sergisi açtı. Turan Bahadır Sergi Salonu’ndaki serginin açılışına Belediye Başkanı Osman Zolan, Başkan Yardımcısı Şamil Çınar ve çok sayıda kulüp üyesi katıldı. Sergide, "Hayalimdeki Büyükşehir" konulu resim yarışmasında dereceye giren, katılan ve sergilenmeye değer görülenlerle Genç Denizli kulüplerinin eğitim yılı boyunca ortaya çıkardığı hat, karikatür, resim ve tezhip alanındaki diğer eserler yer aldı.

Başkan Zolan, açılışta yaptığı konuşmada,“Gençlerimizin birçok alanda başarılı olabilmesi adına Genç Denizli çatısı altında çeşitli kulüpler kurduk. Tiyatro, resim, doğa gibi altı tane kulübe üye olan gençler, alanlarında kendilerini geliştiriyor. 2 bin 600 dolayında gencimiz, bu kulüplerde eğitim gördü. Resim Kulübü üyesi gençlerimiz de açtıkları sergiyle yeteneklerini bizlere gösterdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah böyle etkinliklerle sanatın en az bir alanıyla kendilerini daha da ileriye taşırlar.” dedi.

Ardından resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Zolan birinci Melike Özcan, ikinci Ayşenur Balık ve üçüncü Mehmt Başoğlu’na hediyelerini verdi. Yarışmaya katılan ve eseri ilk 40 arasında yer alan gençlere de boya seti hediye edildi. Başkan Zolan, gerek yarışmaya gerekse resim, karikatür ve hat sanatı kulüplerine katılan bütün öğrencilere katılım belgesi dağıttı. Ardından açılan sergide hat, karikatür, resim ve tezhip alanında 150 eser yer aldı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.