1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İlkadım Belediyespor Kulübü Başkanı Onaran Güven Tazeledi
İlkadım Belediyespor Kulübü Başkanı Onaran Güven Tazeledi

İlkadım Belediyespor Kulübü Başkanı Onaran Güven Tazeledi

İlkadım Belediyespor Kulübü’nün yaptığı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda mevcut kulüp başkanlığına tekrar seçilen Sezai Onaran güven tazeledi.

A+A-

İlkadım Belediyespor Kulübü’nün yaptığı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda mevcut kulüp başkanlığına tekrar seçilen Sezai Onaran güven tazeledi.

Mete Adanır Spor Kompleksi'nde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, hazırlanan hazirun listesinde derneğe kayıtlı 108 üyeden 58’inin hazirun listesindeki isimlerinin karşısını imzalamaları ile birlikte toplantı yeter sayısının mevcut olduğunun anlaşılması üzerine Kulüp Başkanı Sezai Onaran Genel Kurul’un başladığını, genel kurulun delegelere, katılan üyelere, yönetim kuruluna ve ilçemize, spor camiasına hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Verilen önerge ile divan başkanlığına Başkan Yardımcısı Burhan Taş, katip üyeliklere Şerif Bahar ve Sami Sekmenoğlu seçildiler. Toplantının açılış konuşmasını İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yaptı. Spora bakış açısını açıklayan Başkan Demirtaş, şunları söyledi:

"Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştıran, topluma kazandıran bir merkez olarak bakıyorum. Bir de bunun üstüne başarıyı eklersek verdiğimiz hizmetleri taçlandırırız. Öncelik hedefimiz şuanda 14 branşta hizmet veren spor kulübümüzün sporun her alanında hizmet götürmemiz beklentimiz olarak kalması noktasında zor ve pahalı bir işi olduğunu biliyoruz.

Seçilecek yeni yönetim ile hep birlikte başarı odaklı kaynak transferlerinde elimizde gelen çabayı dünde göstermeye gayret ediyorduk, bugünde göstereceğiz. Ben bu vesile ile seçilecek yeni yönetimin spor kulübümüze başarılarına yenisi ekleyeceğine yürekten inanıyorum."

Başkan Demirtaş’ın konuşmasını ardında seçime giden delegeler mevcut Başkan Sezai Onaran verdiği tek liste ile seçime gidildi. Başkan Sezai Onaran’ın listesi açık oylamada 58 üyenin oyunu alan aday liste oy birliği ile seçilmesini ardından mevcut Başkan Sezai Onaran, İlkadım Belediyespor Kulübü başkanı seçilerek güven tazeledi.

ONARAN: BİZ BİR AİLEYİZ BAŞARIMIZI TAÇLANDIRACAĞIZ

Genel kurulun sonunda duygu ve düşüncelerini delegelerle paylaşan İlkadım Belediyespor Kulübü Başkanı Sezai Onaran, yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle mücadele etmek istediklerini belirterek yönetim kurulu listesini bu doğrultuda oluşturduklarını söyledi. Onaran, şöyle konuştu:

"Spor kulübümüz oldukça başarılı bir dönem geçirdiğine vurgu yaparak,bu başarıyı başta onursal Başkanımız sayın Necattin Demirtaş olmak üzere yönetim kurulu arkadaşlarımız,teknik ekip,kulüp çalışanlarımız ve belediye personelimize teşekkürü bir borç biliyorum.

Bu önümüzdeki dönemde sporumuza siyaseti karıştırmadan,kim olduğumuzu bilen ilkadım ilçesini layıkıyla her platformda temsil edecek bir spor kulübümüzü başarısı için 'Biz bir Aileyiz' prensibiyle var gücümüzle çalışacağız."
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.