1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İşyerine Gitmeye Çalışan Vatandaşlar Zor Anlar Yaşadı
İşyerine Gitmeye Çalışan Vatandaşlar Zor Anlar Yaşadı

İşyerine Gitmeye Çalışan Vatandaşlar Zor Anlar Yaşadı

Beşiktaş’ta, işyerine gitmeye çalışan vatandaşlar eylemciler yüzünden zor anlar yaşadı.

A+A-

Beşiktaş’ta, işyerine gitmeye çalışan vatandaşlar eylemciler yüzünden zor anlar yaşadı. Barikatlar kuran göstericiler üst geçitlerden taş attı. Polis yolu trafiğe açmak için zaman zaman gaz kullandı. Yayalar gazdan etkilenirken araç trafiği de kilitledi.

Gezi Parkı protestoları sabah saatlerinde de devam etti. Beşiktaş İnönü Stadı üst tarafında barikat kuran göstericiler Taksim’e çıkış yollarını kapattı. Polis, Dolmabahçe-Bomonti Tüneli’nin açık kalması için göstericilere zaman zaman biber gazıyla müdahale etti. Beleş Tepe diye tabir edilen bölgede barikat kuran göstericiler, alt yola ellerine geçirdiyse attı. Taşlardan kaçan sürücüler geri geri gitmek zorunda kaldı. Dolmabahçe Caddesi ve İnönü Stadı’nın Maçka Parkı tarafı tünel girişinde önlem alan çevik kuvvet göstericilerin aşağı inmesini engelledi.

Polisin biber gazı kullanmamak için özellikle hassasiyet gösterdiği ve telsizlerden sık sık bu yönde uyarılar yapıldığı görüldü. Buna karşın göstericilerin polise taş ve havai fişekle saldırması ve ana yolların kapanmaması için polis gazla müdahale etmek zorunda kaldı.

Yaşanan olaylar en çok işyerlerine gitmek isteyen vatandaşlar ile okullarına gitmeye çalışan öğrencileri zor durumda bıraktı. Göstericilerin attığı taşlardan kaçmak için sürücüler büyük çaba harcadı. Atılan biber gazı da vatandaşları etkiledi. Göstericiler görüntü alan basın mensuplarına da tepki gösterdi. Özellikle İnönü Stadı üst tarafındaki olaylar devam ediyor.


CİHAN

İşyerine gitmeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı

İşyerine gitmeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı

İşyerine gitmeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.