1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 'Kars'ta Kağızman Caddesi Sorunu Çözüldü'
Karsta Kağızman Caddesi Sorunu Çözüldü

'Kars'ta Kağızman Caddesi Sorunu Çözüldü'

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan yapımı devam eden Kağızman Caddesi ve Yeni Van caddelerinde esnaf ziyaretinde bulundu.

A+A-

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan yapımı devam eden Kağızman Caddesi ve Yeni Van caddelerinde esnaf ziyaretinde bulundu.
Kağızman Caddesi'nin yapımıyla ilgili açıklama yapan Arslan, Ağrı’da 50 yıldır çözülemeyen Kağızman Caddesi sorununu karayolları ile yaptıkları protokolle çözdüklerini belirterek, "Kağızman Caddesi'nin yenilenmesi bize nasip oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
AK Parti döneminde bu caddenin kamulaştırılması yapıldı, Ağrı AK Parti İl Başkanı olduğum zaman Samsun AK Parti İl Başkanı ve dönemin Bayındırlık Bakanı ile yaptığımız çalışma sonunda bu caddeyi yeniden karayolları ağına devrettik. Karayollarına caddenin devredilmesi ve yapılan protokol ile Kağızman Caddesi sorunu çözüldü. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği ile kamulaştırmasını Bakanlar Kurulu'ndan geçirdik.” dedi.
Ağrı’da yapılan çalışmaların ne zorluklarla yapıldığını anlatan Arslan, "Güzel işler olursa başkaları yapıyor. Bütün kötü işleri belediyeye yükletiyorlar. Biz durmadan hizmete devam edeceğiz. Birileri konuşsun ama biz yine çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. 50 yıldır yapılamayan Kağızman Caddesi bizim dönemde yapılıp bitiriliyor, başkaları Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün yaptığını söylüyor. Evet karayolları yapıyor ama bunun bütün işlemlerini belediye olarak hazırlayıp bugüne getirdik. Biraz gecikmeler oluyor, bu da Tedaş ve Türk Telekom’dan kaynaklanıyor. Halkımız biraz sabretsin çok güzel bir caddeye kavuşacaklar.” diye konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.