1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Küçükler Büyükşehir Belediyesi Curling Takımının Maçını İzledi
Küçükler Büyükşehir Belediyesi Curling Takımının Maçını İzledi

Küçükler Büyükşehir Belediyesi Curling Takımının Maçını İzledi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Curling 2.

A+A-

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Curling 2. Ligi müsabakalarında mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Curling takımının maçını izledi. Küçükler, "2. Lig'de mücadele eden Curling takımımızın başarılarını artırarak devam ettireceğinden kuşkum yok." dedi.

Başarılı bir oyun sergileyen Büyükşehir Belediyesi Curling takımı yaptığı son karşılaşmayı da 11-0 gibi net bir skorla kazanması üzerine Başkan Küçükler, sahaya inerek sporcuları kutladı. Küçükler, sporculardan başarılarının sürdürmelerini isteyerek, şunları söyledi:

"Biz bir kış şehriyiz, fakat kış sporlarında çok geride kalmışız. Şimdi artık bahanemiz yok, çünkü kimsede olmayan kış sporları tesislerine sahibiz. Tüm gençlerimiz bu salonları doldurmalı ve kış sporları yapmalı. Büyükşehir Belediyesi olarak sporun tüm alanlarına ilgi gösteriyoruz. Kış sporlarında ise ülkemizin hiçbir şehrinde olmayan kapalı ve açık tesislere sahibiz.

Curling salonumuz, buz pateni salonlarımız, kayak merkezlerimiz, atlama kulelerimiz, biatlon sahamız dünya standardına sahiptir. Bu tesislerde dünya çapında kış sporları yapan takımlar ve başarılı sporcular yetişmesini arzu ediyoruz. Bu amaç doğrultusunda tüm takımları ve sporcularımızı destekliyoruz. Erzurum`da çok sayıda curling kulübünün olması bu umudumuzu güçlendiriyor.”
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.