1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Safvet Koleji İngiltere Yaz Okulu Başladı
Safvet Koleji İngiltere Yaz Okulu Başladı

Safvet Koleji İngiltere Yaz Okulu Başladı

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları İnegöl Özel Safvet Koleji tarafından düzenlenen 'İngilizce Dil Okulu' çalışmalarının yaz dönemi başladı.

A+A-

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları İnegöl Özel Safvet Koleji tarafından düzenlenen 'İngilizce Dil Okulu' çalışmalarının yaz dönemi başladı.

İngiliz ve Amerikalı öğretmenler tarafından verilen dil eğitimi, öğrencilerden yoğun ilgi görüyor. Yaz Dil Okulu çalışmaları hakkında bilgi veren Özel Safvet Koleji İngilizce Zümre Başkanı Ercan Bayrakçı, "Okulumuzun öncelikli hedeflerinden biri öğrencilerimize iyi derecede dil öğretmek. Bu amaçla arttırılmış ders saati uygulaması ile öğrencilerimize yoğunlaştırılmış İngilizce eğitimi veriyoruz. Şubat tatillerinde öğrencilerimize anadilleri İngilizce olan yabancı öğretmenlerle Kış Dil Okulu adıyla kurslar veriyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan İngilizce kitapların yanı sıra yurt dışından gelen İngilizce kitapları ve okulumuza özgü İngilizce materyaller ile eğitim çalışmalarımızı pekiştiriyoruz. Yaz dönemi dil okulu çalışmalarımızı 5 yabancı öğretmenle gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz hiç Türkçe konuşmayan bu öğretmenlerle birlikte ders yapıp sosyal faaliyetlere katılıyorlar. Ders içi ve ders dışında yabancı birisi ile İngilizce konuşarak hem bilgilerini arttırıyorlar hem de dil öğreniminde en çok görülen çekinme ve yapamama korkusunu yeniyorlar." dedi.

Dil okulu çalışmaları hakkında bilgi veren Okul Müdürü İsmail Göbül ise öğrencilerinin her alanda en iyi olmaları için çaba gösterdiklerini ifade etti. Göbül, şöyle konuştu: "Safvet Koleji kurulduğu yıldan beri akademik başarının yanı sıra iyi yetişmiş, kendi kültürünü özümsemiş ve dünyanın değişik kültürleri ile çok rahat diyalog kuracak öğrenciler yetiştirmeyi hedeflemiştir. Elde ettiğimiz ulusal ve uluslar arası başarılar bunun en güzel kanıtıdır. Öğrencilerimiz birkaç yıldır öğretmenlerimizle birlikte Amerika ve İngiltere’ye gidip hem eğitim görüyor hem de yeni kültürlerle tanışıyorlar. Bu yıl bir grup öğrencimiz bir öğretmenimizle birlikte Amerika’ya gidecekler. Bu geziler hem dil öğrenme isteğini arttırıyor hem de öğrencilerimizin özgüvenlerinin gelişimine yardımcı oluyor."
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.