1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu 7. Dönem Mezunlarını Uğurladı
Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu 7. Dönem Mezunlarını Uğurladı

Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu 7. Dönem Mezunlarını Uğurladı

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu, 7. dönem mezunlarını törenle uğurladı.

A+A-

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu, 7. dönem mezunlarını törenle uğurladı.

Okul bahçesinde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Yüksekokul birincisi Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğrencilerinden Hatice Gül, tüm mezun öğrencileri temsilen bir konuşma yaptı. Gül, iki yıl boyunca kendilerine rehberlik eden, desteğini esirgemeyen başta Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hakan Alp olmak üzere tüm hocalarına ve okul yetkililerine teşekkür etti.

KTÜ Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Alp, “Yüksekokulumuz, kurulduğu günden bu yana gerek nitelik ve gerekse nicelik bakımından ilçemizin ve ilimizin bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimine önemli katkılar sağlayarak daima çalışmayı, üretmeyi, çağı yakalamayı vazife edinmiş ve bu amaçla yapmış olduğu çalışmalarla yükseköğretim kurumlarının en değerli ve en önemli niteliği olan uluslararası kalite standartlarında Türkiye’de 'ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi' ve 'ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi' belgelerine sahip tek Meslek Yüksekokulu olarak bir ilke de imza atmış olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.” dedi.

Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu olarak sahip oldukları bu marka değerini daha da yukarılara taşımak için ellerinden gelen her türlü gayret ve çabayı ortaya koymaya devam edeceklerini ifade eden Doç. Dr. Hakan Alp, Cumhuriyetin temel ilke ve değerlerine bağlı olarak özgürlüklere saygı duyan, bilimsel düşünce gücüne, toplumsal sorumluluk bilincine ve ekip ruhuna sahip, araştırmacı ve sorgulayıcı, rekabetçi, sosyal ilişkileri güçlü bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını kaydetti. Bu amacın gerçekleştirilmesi için 2012-2013 eğitim öğretim yılında gerçekleştirdikleri 14 kişisel gelişim, 5 sosyal aktivite ve 11’i mesleki eğitim programı olmak üzere toplam 30 etkinlik ile öğrencilerini sadece kendi alanlarında değil, her alanda geliştirmeyi hedeflediklerini anlatan Alp, düzenlenen öğrenci-sanayici, öğrenci-işadamı buluşmaları ile öğrencilerini iş hayatının önemli isimleriyle buluşturarak, onları çalışma hayatına hazırladıklarını ifade etti.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yrd. Muhammet Balta, Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci de konuşma yaparak gençlerin gelecek için umut olduğundan bahsettiler, gençlere her zaman destek olacaklarını söylediler.

Protokol konuşmalarının ardından Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu Halk Oyunları Ekibi sahne aldı. Daha sonra tüm mezunlar K.T.Ü. Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Okt. Ahmet Akyol başkanlığında okul yaşamı sonrasında kendilerine rehberlik edecek olan mezuniyet andını okumasının ardından yüksekokulda dereceye giren öğrencilere plaket ve ödülleri verildi.

Öğrencilerin bu başarılarını taçlandırmak isteyen yüksekokul yönetimi tarafından ilk üçe giren Yüksekokul Birincisi Yönetim ve Organizasyon Bölümü I. Öğretim öğrencilerinden Hatice Gül, Yüksekokul İkincisi Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü II. Öğretim öğrencilerinden Döne Öztürk, Yüksekokul Üçüncüsü ise Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü I. Öğretim öğrencilerinden Nagihan Şentürk'e 10 inç tablet hediye edildi.

Tüm bölümlerde dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edilirken, diğer mezunlara da temsili diplomaları ve flamaları verildi. Mezun olan öğrenciler yapılan anonsla birlikte büyük bir coşkuyla ve gururla keplerini havaya attılar.

Programda yerel sanatçı Ahmet Özdemir ve DJ Çetin’in muhteşem performanslarının sonrasında Koliva Grubu'nun eşsiz konseri ile öğrenciler ile öğrenciler mezuniyetlerini kutladı. Tören havai fişek gösterisi ile sona erdi.
Törene KTÜ Rektör Yrd. Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez, KTÜ.Genel Sekreteri, Prof. Dr. Miraç Akçay, Çevre ve Şehircilik Bakan Yrd. Muhammet Balta, Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci, Vakfıkebir Cumhuriyet Savcısı Sertan Akşar, Beşikdüzü Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Rahmi Yamak, Maçka Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Volkan Numan Bulut, Trabzon Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Mustafa Kemal Değer, Vakfıkebir ve çevre il ve ilçelerden çok sayıda protokol üyesi ve öğrenci aileleri katıldı. CİHAN

Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu 7. dönem mezunlarını uğurladı

Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu 7. dönem mezunlarını uğurladı

Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu 7. dönem mezunlarını uğurladı

Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu 7. dönem mezunlarını uğurladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.