1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yaşlı Ve Hasta Bakımı Refakatçi Kursunun Teorik Bölümü Sona Erdi
Yaşlı Ve Hasta Bakımı Refakatçi Kursunun Teorik Bölümü Sona Erdi

Yaşlı Ve Hasta Bakımı Refakatçi Kursunun Teorik Bölümü Sona Erdi

Bartın'ın Ulus ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ve Uluslular Derneği tarafından açılan 384 saatlik yaşlı ve hasta bakımı refakatçi kursunun 200 saatlik teorik bölümü sona erdi.

A+A-

Bartın'ın Ulus ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ve Uluslular Derneği tarafından açılan 384 saatlik yaşlı ve hasta bakımı refakatçi kursunun 200 saatlik teorik bölümü sona erdi. Kursiyerler 184 saatlik kısmını uygulamalı olarak Bartın Devlet Hastanesi'nde staj şeklinde yapmaya başladı. Yaşlı sağlığı ve hasta bakımı ile ilgili teorik ve pratik bilgilerle donatılacak olan kursiyerler evde yaşlı ve hasta bakımı, huzurevi, özel ve devlet hastanelerinde çalışabilecek.

Ulus Milli Eğitim Müdürü Recep Yılmaz ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Ünal, staj yapan kursiyerleri Bartın Devlet Hastanesi'nde ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Bartın Sağlık Müdürü Dursun Koç ve hastane yöneticileri de ziyarete eşlik etti.

Recep Yılmaz, “Kursiyerlerin mutlu olduğunu gördüm. Güzel bir iş yaptığımızı düşünüyorum. İlimizin değerli sağlık yetkililerine ve sağlık çalışanlarına desteklerinden dolayı sizin aracılığınızla teşekkür etmek istiyorum. Halkımız ileride bu yapılan hizmetlerin karşılığını görecektir.” dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Ünal da şunları söyledi: "Kursiyerlerin burada çalışma gayretlerini üst düzeyde görmek bizleri çok mutlu etti. Emeklerimiz boşuna gitmemiş. İlçe ve ilde bu konu ile ilgili bir ekip çalışması şeklinde çalıştık bu süreçte herkes üzerine düşeni yaptı ve yapmaya devam ediyor. Bu kurslara ilgi var. Devamını açmayı düşünüyoruz. Kurs eğitmenlerimiz ve değerli sağlık çalışanlarımız kursiyerlerimize iyi yetişmesi için büyük çaba gösteriyorlar. Bu da bizi ayrıca memnun etti."

Kursiyerlerden Hanife Aydoğan ise "Bu kursun böylesine güzel olacağını ben ve arkadaşlarım düşünmemiştik. Çok mutluyuz. Sağlık çalışanları ve eğitmenlerimiz bizlere yardımcı oluyor. Derslerin teorik kısmını Ulus’ta bitirdik. Dünden itibaren de hastanede staja başladık. Çok şey öğrenmek için büyük çaba göstereceğiz. İnsanımıza hizmet etmek bizleri çok mutlu ediyor." şeklinde duygularını ifade etti.
CİHAN

Yaşlı ve hasta bakımı refakatçi kursunun teorik bölümü sona erdi

Yaşlı ve hasta bakımı refakatçi kursunun teorik bölümü sona erdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.